Gerucht: MobileMe in april compleet vernieuwd, nog 1 jaar support voor oude MobileMe

MobileMe zal volgens bronnen volgende maand compleet worden vernieuwd. Voor gebruikers van de huidige bestaande versie zal er nog 1 jaar support zijn. Het wijst op de lancering van een compleet vernieuwde dienst.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

mobilemeEr zijn al meermaals berichten voorbijgekomen over MobileMe. De ene keer zou de dienst gratis worden, een andere keer was er een grote renovatie gepland. iLounge heeft op basis van een betrouwbare bron nieuwe informatie: MobileMe zal volgende maand volledig vernieuwd worden. De huidige versie wordt binnen een jaar uitgefaseerd. De bron werkt bij een grote onderwijsinstelling, die te horen heeft gekregen dat de huidige versie van MobileMe niet langer verkrijgbaar is. Nieuwe studenten krijgen het advies om een 60-daags testaccount te nemen en af te wachten tot de nieuwe MobileMe-versie wordt onthuld. Ook kreeg de bron te horen, dat Apple de huidige versie van MobileMe nog een jaar gaat ondersteunen.

Dat wekt de indruk dat er een totaal andere dienst aankomt, die niet volledig aansluit op de huidige. Het extra jaar ondersteuning zou dan bedoeld zijn om mensen met een betaald abonnement nog enige tijd van dienst te zijn. Als we recente geruchten mogen geloven wordt MobileMe een gratis online opslagdienst voor foto’s, video’s en muziek.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2011, 13:54
Categorie iOS
Onderwerp mobileme

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.