Reacties voor: Politieke ophef in Oostenrijk over iPhone

De Oostenrijkse kanselier Alfred Gusenbauer is in opspraak. Oppositiepartij BZÖ wil onderzoek naar de iPhone van de politicus, waarbij het erom gaat of deze unlocked is en of Gusenbauer een voorkeursbehandeling heeft gekregen bij de aanschaf ervan.
Lees het complete artikel → Politieke ophef in Oostenrijk over iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Vreemd verhaal. Burgemeester Cohen opende in de zomer met een Iphone officieel ons nieuwe kantoor (IceMobile). Daar heeft niemand een probleem van gemaakt….
    Zie foto:
    http://www.icemobile.com/press/?showItem=407

  2. Lekker boeie, laat die gasten zich ergens anders druk om maken, ik heb ook een voorbeeldfunctie, ik was de eerste met een iphone binnen ons bedrijf en nu hebben 6 andere em ook, goed voorbeeld toch 😛

  3. idd Teq!!

    maar hij staat wel voorbeeld voor een paar miljoen mensen, hoeveel jij?

  4. Ik wist niet dat het unlocken van een iPhone ZOOOOO illegaal is, dat men daar nu de regering al voor op zijn kop moet gaan zetten!?!
    Sjonge jonge, wat is er mis met belangrijke kwesties zoals hongersnood, armoede en oorlog??? Tsss…

  5. Na het woordje Oostenrijk viel ik in slaap. Dat gebeurt wel vaker. Het land is werkelijk zo verschrikkelijk oninteressant dat alles daar intern een nieuwsitem kan worden. Een verjaardagskado. Meesterlijk, ik geloof ‘m, case-closed. By the way: het halve Kremlin in Moskou belt ook al met de iPhone. ‘k geloof niet dat er daar ook maar 1 minuut aandacht aan besteed is in de media. 🙂

  6. Of hij heeft een 1000 euro iPhone in Duitsland gekocht, genoeg legale mogelijkheden te verzinnen.

  7. hoezo is het unlocken van een iPhone eigenlijk illegaal? het is toch JOU telefoon dus mag je er alles mee doen… het is ook niet illegaal als iemand een mobieltje open doet om hardware te veranderen….

    apple kan alleen de garantie dan laten vervallen, meer niet… toch?

  8. @piepo
    Volgens mij is het idd ook niet illegaal om hem te unlocken, maar wel om hem (waarschijnlijk illegaal) het land in te halen..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.