Polar Ignite 3 sportende vrouw

Reacties voor: Polar Ignite 3 wil je helpen aan een evenwichtig leven

Polar heeft een nieuw horloge uitgebracht dat je helpt om te leven volgens het natuurlijke ritme van je lichaam. De sportfuncties van Polar zitten er ook in, maar bij de Polar Ignite 3 ligt het accent toch vooral op wellness en lifestyle.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Eens een Apple Watch altijd een Apple Watch, het wil niet zeggen dat het niet verboden is dat men een ander horloge mag kiezen, maar de beperkingen merk je snel. Voor iPhone gebruikers werkt de Apple Watch het beste, en is zo het beste allround horloge, zo is Siri het beste geïntegreerd en heeft Apple het twee weg verkeer beperkt als je een ander horloge gebruikt. Voor de Apple Watch zijn er zat goede apps beschikbaar die behoorlijk goed werken.

    Het enige horloge wat met de Apple Watch Ultra kan meten is Garmin. Daarmee zijn de sport activiteiten beter geïntegreerd en is sport analyse net iets beter.

  2. Iets met batterijduur?!

    Polar & Garmin hebben echt wel betere analyses en sensoren om je gezondheid en activiteiten te meten.
    Polar is meer van het meten & grafiekjes, Garmin is m.i. meer de allround happy-consument versie ervan. Soms duidelijker overzichten, maar Polar blijft in mijn optiek de beste. Vaak ook wat minder functionaliteiten dan Garmin, maar dat is met de keuze op de sportfanaat.

    Ik ben wel voor het Apple ecosysteem, maar zolang de batterij nog steeds maar 18 uur – lees: niet eens een hele dag meegaat 1 komt er bij mij geen Apple Watch om mijn pols.

  3. Tip voor iedereen. De Amazfit T-rex2. Er staat een hele goede review op Tweakers van ene Yzord.

    Ding gaat 3 weken mee, met alle sensoren aan, multiband gps en ziet er ook stoer uit.

    Enige wat het niet kan itt de AW is bellen en betalen met nfc. Voor de rest top ding. Ben er heel content mee.

  4. @X.: Klopt, het is net waar je voor gaat. Polar en Garmin zijn meer gericht voor de sporter, Apple is meer gericht op medisch gerelateerde doeleinden. De geclaimde accuduur van 18 uur valt in de praktijk wel mee, en gaat langer mee. Dit is gedaan om er zeker van te zijn dat die 18 uur gehaald moet worden. Met watchOS 9 is er Low Battery Modus en gaat de Apple Watch 36 uur mee. Met de Apple Watch Ultra hebben ze een probleem getekkeld en is er een grotere accu erin te stoppen. Die gaat standaard al 36 uur mee en in de Low Battery Modus 60 uur. De Apple Watch Ultra is naast de mogelijkheden en nieuwe functies die het met zich meebrengt ook een status symbool, en ook dat zal veel mensen aanspreken. Vaak laat dat zien dat men wel geld heeft,

    In de praktijk valt het we mee, en hebben de meesten hun erbij neergelegd over de accu duur in z’n algemeen. De Apple Watch bied daarvoor te veel voordelen, en dat maakt ze ook nummer 1 best verkochte smartwatch ter wereld. De concurrentie is al zover uit het zicht verdwenen dat ze eenzaam aan de top staan. Want wat de Apple Watch ook bijzonder maakt is dat er een SOS (met Satelliet) functie opzit. Daarnaast voegt de Ultra erbij een sirene eraan toe die de aandacht moet trekken in geval nood. Een sirene van 86 dB die op 180 m afstand hoorbaar moet zijn. Heb je het nodig nee, maar als pleuris uitbreekt zal je hem dankbaar zijn. Dit zijn konijnen uit de hoge hoed die zowel Garmin als Polar niet bied.

    En als je puur aan de accuduur stoort heb je hier ook niets te zoeken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.