Reacties voor: Pokémon Masters nu beschikbaar, maar niet in Nederland en België

Pokémon Masters is een nieuwe Pokémon-game, maar het spel komt waarschijnlijk nooit beschikbaar in Nederland en België. De reden hiervoor heeft te maken met de zogenaamde lootboxen in de game.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. ook al zo met sommige spellen voor pc die ik graag zou willen spelen. Beter gewoon niet uitgeven, dan aanpassingen maken.

    erg jammer vind ik het, maar je doet er niks aan.

  2. Jammer, had toevallig zelf ook een e-mail naar hun support gestuurd omdat ik eerst dacht dat de game niet compatibel was met mijn apparaten. Blijkt dat die e-mail gewoon geautomatiseerd is die ze over Nederland naar je sturen. Erg teleurgesteld in Nintendo en DeNA.

  3. Gwn via Amerikaanse AppStore downloaden en United States als land kiezen. Is een leuk spel 😉

  4. Gelukkig gebruik ik standaard de Italiaanse, dus heb daar geen last van. Het is wel jammer dat ze het niet in Nederland brengen maar oke

  5. @Jantjekiloton: Pokémon Masters wordt echter uitgegeven door DeNA en niet door Nintendo of The Pokémon Company.

  6. Het lukt me niet om het adres kloppend te krijgen met m’n USA AppleID iemand tips?

  7. @Gio: gewoon een hotel als adres opgeven. Werkt altijd. En anders kun je ieder ander EU land kiezen waar t spel te downloaden is en maak je daar een account aan. Sowieso zou ik dat aanraden zodat je data enigszins in de EU blijft.

  8. Het lukt niet om een Amerikaans account te maken, tijdens het verifiëren van de e-mal zegt ie constant “We’ve run into a problem. Please try again later.” ziet er naar uit dat dit niet te omzeilen is…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.