Pokémon Go spelergevechten.

Pokémon Go krijgt volgend jaar wereldwijde online gevechten

Pokémon Go krijgt er een veelgevraagde functie bij. Vanaf begin 2020 komt er een functie genaamd GO Battle League. Hierin neem je het online op tegen spelers wereldwijd, zonder dat je er vrienden mee hoeft te worden.

Sinds vorig jaar kun je het in Pokémon Go tegen elkaar opnemen in spelergevechten. Deze meer traditionele battles kun je houden met je vrienden. Voor vrienden waar je niet zoveel mee speelt moet je dichtbij elkaar in de buurt zijn. Alleen beste vrienden kunnen op langere afstand tegen elkaar spelen. Ben jij nog een fanatieke Pokémon Go speler maar heb je geen directe vrienden in je omgeving? Dan is er goed nieuws, want met de GO Battle League kun je het online opnemen tegen spelers wereldwijd.

Pokémon GO Battle League vanaf 2020: online gevechten

De functie werd aangekondigd op de website van de game. Hoewel de details nog beperkt zijn, laat Niantic wel weten dat om deel te nemen er eerst op uit moet trekken. Door te lopen verdien je toegang tot de GO Battle League. Vervolgens neem je het in dit toernooi op tegen willekeurige spelers wereldwijd. Er wordt ook een ranglijst bijgehouden en door veel te winnen stijg je in je positie.

Pokémon Go spelergevechten.

Hoe de gevechten precies gaan is nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop dat het op dezelfde manier verloopt als in de spelergevechten. Op een later moment komt Niantic met meer duidelijkheid over de nieuwe functie. Wat we in ieder geval wel weten is dat de GO Battle League vanaf begin 2020 beschikbaar komt. Vermoedelijk wordt de functie langzaamaan uitgerold, te beginnen bij spelers met het hoogste level.

Speel jij nog (fanatiek) Pokémon Go? Speel je vaak trainer gevechten of speel je het puur voor het vangen van Pokémon? Laat het ons weten in de reacties. Heb je de game al een tijdje niet meer gespeeld? Dan is het nu het goede moment om weer op pad te gaan, want er zijn onlangs weer veel nieuwe Pokémon toegevoegd. Ook het jaarlijkse Halloween-event is weer in volle gang. Heb je nog tips nodig om beter te worden in Pokémon Go? Check dan ons tipsoverzicht.

Bekijk ook

Pokémon voor beginners: zo ga je van start

Hoe begin je met Pokémon Go? Hoe vang je je eerste Pokémon en wat zijn gyms en Pokéstops? Hoe werkt een Lucky Egg? Wij leggen het je uit, zodat je direct aan de slag kunt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 oktober 2019 om 8:57
Onderwerp
Bron
Bron Niantic
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.