Pokemon Go Adventureweek

Pokémon Go Adventureweek geeft je extra Buddy-candy en Pokéstop-items

Pokémon Go organiseert Adventureweek, waarbij je extra veel Rock-Pokémon tegenkomt en vier keer zoveel candy verdient als je met een buddy loopt.

Pokémon Go heeft alweer een nieuw evenement gepland. Tijdens de adventureweek van 18 tot en met 25 mei krijg je extra veel items bij de Pokéstops en verdien je extra veel candy als je met een Pokémon Buddy loopt.

Pokemon Go Adventureweek

Pokémon Go Adventureweek: 18 t/m 25 mei

De Pokéomon Go-spelers hebben in totaal meer dan 15,8 miljard kilometer gelopen. Het betekent dat ze een afstand hebben afgelegd tot buiten het zonnestelsel! Om dit te vieren organiseert Niantic alweer een speciaal evenement. Vanaf donderdag 18 mei 22:00 uur tot en met donderdag 25 mei 22:00 uur Nederlandse tijd kun je meedoen aan de Pokémon Go Adventureweek en vallen er allerlei extra’s te bemachtigen.

Dit kun je krijgen:

  • Extra veel items bij elke Pokéstop die je bezoekt.
  • Viermaal zoveel candy als je met een Buddy loopt.
  • Extra veel Rock-Pokémon zoals Aerodactyl, Omanyte, Kabuto en hun evoluties (voorzover ze er zijn).
  • 50% korting op de aankoop van Pokéballs.
  • Een nieuw item voor je outfit: een Explorer’s Hat.

Veel Pokémon-events
Eerder deze maand organiseerde Niantic ook al een event met extra veel Gras-Pokémon en vorige maand was er een Pokémon Paas-event waarbij eieren centraal stonden. Het is wel duidelijk dat Niantic er alles aan doet om te voorkomen dat spelers verveeld raken. Eén ding zijn ze daarbij wel vergeten: met al die extra items en extra Pokémon is het wel zo handig als je je tas en en je opslag zou kunnen vergroten naar meer dan 1.000. Er zijn geen aanwijzingen dat Niantic dit gaat uitbreiden.

Wel zijn er aanwijzingen dat er nieuwe Gym Raids aan komen. Hoe dit precies gaat werken is nog onduidelijk, maar de indruk ontstaat dat je als speler experience kunt verdienen door een raid Pokémon te verslaan. Dit is waarschijnlijk een Pokémon die een gym aanvalt waarop jij al staat. Dit zou je kunnen doen door een berry te geven. Hoe dan ook: zodra er meer over bekend is, laten we het weten!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2017, 15:27
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.