Reacties voor: Weekend-klustip: maak een oplaadkast voor je iPhone en andere gadgets

De Podpad is een houten kast voor je iPhone en andere gadgets die je bijvoorbeeld in de hal kunt ophangen. Er zit ook een uitklapbaar bureau in. Te duur? Wie handig is kan het ook zelf maken!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Grappig dat de versies verschillen in de fotos.(gaten aan de voorkant.) en de bovenste beelden zijn gephotoshopt wat niet uitmaakt hoor.. maar wel een vals beeld creert omdat er een stroomkabel uit komt(zie andere fotos)

  2. Wat een mooi idee om een iPad in te hangen en zo een centrale hub voor je domotica systeem te zijn!

  3. Origineel geplaatst door Justin K
    Grappig dat de versies verschillen in de fotos.(gaten aan de voorkant.) en de bovenste beelden zijn gephotoshopt wat niet uitmaakt hoor.. maar wel een vals beeld creert omdat er een stroomkabel uit komt(zie andere fotos)

    Kan, maar dat hoeft niet perse. Er kan daar achter stopcontact zitten of gat in de muur of zo.

  4. Sorry maar Ikea zal het niet halen. En dan allemaal geeltjes en een pot met schaar pen maar plakband nog niet gezien. Die neemt knippen en plakken heel ouderwets op. Ik laat mijn gereedschap er voor in de schuur. Maar gegadigden have fun!

  5. Noem het dan meteen een Podkast 😉

  6. En handig, met een klap de klep en de MacBook dicht…….
    De laptop moet je dus weer ergens kwijt. Dus toch nog een paar beugels erop monteren, binnenkant. Of vast lijmen om de klep….kan beter… wel leuk idee.

  7. Is het vak linksboven niet bedoeld om je MacBook in te zetten?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.