Shadow Bug voor iPhone en iPad

Platformgame Shadow Bug is Apple’s gratis App van de Week

De ietwat mysterieuze platformgame Shadow Bug is Apple's gratis App van de Week. Tot volgende week donderdag download je het spelletje gratis in de App Store.

Het is weer vrijdag (bijna weekend!) en dus is het weer tijd voor een nieuwe App van de Week. Deze week heeft Apple de platformgame Shadow Bug (link) uitgekozen. Die download je tot volgende week donderdag gratis in de App Store.

Shadow Bug voor iPhone en iPad

Shadow Game is mysterieus spel voor iPhone en iPad

In het ietwat mysterieuze spel Shadow Bug speel je een ‘ninja bug’. Hij moet voorkomen dat de boze fabriek het bos waarin hij leeft vervuilt. Het idee is dat je het bos ontdoet van vreemde monsters, al ziet Shadow Bug er zelf ook wat vreemd uit. Als een echte ninja gebruik je je ninjato’s om deze monsters in mootjes te hakken. Gedurende het spel los je ook verschillende puzzels op, ga je op zoek naar verborgen schatten en vecht je met eindbazen. Je kan zelfs in een tank rijden. Kortom, voor ieder wat wils. Check onderstaande trailer voor een eerste bewegende indruk.

Het spel startte als een project van drie studenten aan Aalto University in het Finse Helsinki. In 2015 gingen ze samen verder onder de naam Muro Studios. In april dit jaar verscheen Shadow Bug in de App Store. Shadow Bug is geschikt voor iPhone en iPad, maar de makers adviseren wel om het spelletje op minimaal een iPhone 5 of iPad 4 te spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2016, 16:34
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.