Podimo Podcasts Nederland.

Reacties voor: Betaalde podcastdienst Podimo vanaf nu in Nederland: deze podcasts zijn mee verhuisd

Nederland is weer een nieuwe streamingdienst rijker. Deze keer draait alles om podcasts en meer, met de betaalde audiodienst Podimo. Voor een vast bedrag per maand kun je daarmee naar podcasts en meer luisteren. Enkele bekende Nederlandse podcasts verhuizen daardoor van platform.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Even een greep uit mijn abonnementen die ik nu zo’n beetje per maand wissel: Netflix, Discovery+, Magellan, NPOplus, Videoland, Amazon Prime, HBO Max, YouTube premium, Apple Music….
    Conclusie er is wel meer content maar steeds minder interessante content. (Of zitten we te wachten op de honderdste serie/film over narcotics?) Wanneer komt er een dienst die alle diensten incorporeert voor Max EUR 3,99/maand (meer is het niet gezien de diversheid/kwaliteit niet waard)

  2. En weer een abonnementje…
    Nee dank je, nog genoeg andere interessante podcasts om te luisteren.

  3. Betalen voor uitgestelde radio…

  4. Wéér een extra abonnement, wéér iets achter een betaalmuur en wéér een extra applicatie op mijn iPhone.

    Drie maal nee dank u. 🙂

  5. Betalen voor kletspraatjes aan de keukentafel…

  6. Slechte zaak. Ik snap dat makers van podcasts iets, of iets meer willen verdienen. Maar op deze manier heb je straks tig podcast apps op je telefoon staan. De ene podcast staat exclusief in deze, en de andere podcast is alleen daar te beluisteren.

    En dan heb ik het nog niet eens over dat sommige podcast apps niet te beluisteren zijn via de Mac desktop.

  7. Ben geen voorstander van betalen voor Podcasts.

  8. Weer een betaalmuur. Natuurlijk ben ik bereid om te betalen voor podcasts die er toe doen. Maar bij Jinek werd dit toegelicht en het is gewoon een verdienmodel voor de podcast makers. Mogen zei verdienen: ja hoor. Maar hoe groot is de kans dat alle podcasts in deze nieuwe app interessant zijn? Veel podcasts zijn koffieautomaat praat. Dus ik pas

  9. Krijgen we straks dat je je op verschillende podcast platformen moet abonneren omdat de ene podcast die je wilt luisteren hier zit en de andere elders. …. Net zoals alle video streaming diensten nu.

  10. Ik ben helemaal voor podcasters die meer geld verdienen, maar de makers van deze app lijken alleen aan de podcasters te denken en niet aan de gebruikers. Ik mis veel features die andere podcast-apps wel hebben, zoals silence trimming, audioboost en archiving. De UX is een drama. Standaard wordt de app geopend op het ontdekkingsscherm in plaats van mijn huidige podcasts. Ik heb me geabonneerd met zes maanden gratis gebruik, maar in die zes maanden moet er veel gebeuren voordat ik aan verlenging denk. Voorlopig zijn alleen de exclusieve podcasts de reden om de app te gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.