Reacties voor: Pod2g: ‘We hebben alle exploits voor een nieuwe jailbreak’

Jailbreaker @pod2g zegt dat hij alle exploits in handen heeft om een nieuwe jailbreak te produceren. Dit betekent volgens @chpwn niet dat we binnenkort die jailbreak ook kunnen verwachten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Eind maart liet hij nog weten dat het nog weken kan duren…

    Het is nu 18 april. Volgens mij zijn dat ‘weken’. 🙂

  2. Goed nieuws!

  3. Zullen deze exploits ook geschikt zijn voor een jailbreak op de ATV?

  4. Goed nieuws, maar we zullen nog erg veel geduld moeten oefenen. Met een beetje geluk kunnen ze gelijk de exploits toepassen op iOS6…

    @Baars123: Lijkt mij wel, de onderliggende electronica en software verschilt niet zoveel.

  5. Wat zeuren jullie allemaal, als ik deze jailbreak zou maken en ik las dit( reactie van hulpeloze gevallen ), zou ik geen jailbreak meer maken. Wat voor eer krijgen deze hackers van nog niet gejailbreakte iPhone eigenaars? Waarom zou een hacker een jailbreak maken.

    Heb geduld, deze mensen werken er hard aan om een goed werkend apparaat alle mogelijkheden te bieden die Apple niet toelaat.

  6. Heel, heel lang geleden breakte ik nog wel eens jail. Dat was toen ik mijn 1st gen iPhone uit de VS had laten komen, en ik een unlock nodig had. Het was heel spannend, en ook riskant.
    Laatst zag ik een filmpje, met daarin 100 redenen om te Jailbreaken. Geen één ervan was écht de moeite waard. (Smaken verschillen).
    Is het nog steeds zo, dat als je een jailgebroken iPhone hebt, dat je dan moet wachten met het upgraden naar de laatste iOS-versie tot er een nieuwe ‘break is, om vervolgens al je moeizaam bijeengesprokkelde ‘leuke dingetjes’ weer 1 voor 1 moet installeren, als je nog weet welke het waren, en in welke repository ze ook al weer stonden?
    Kan ook iemand mij uitleggen, wie er belang heeft bij het maken van zo’n ‘100 redenen…’-filmpje?

  7. @Sjakelien: Je kan je Cydia apps ook gewoon backuppen tegenwoordig.
    Plus ja je hebt wel gelijk dat je moet wachten met updaten… zit ook al een tijdje @ 5.0.1 wachten op untethered jailbreak @ 5.1

  8. @Sjakelien: Voor de Apple TV kan ik het me nog wel voorstellen. Dan kun je nl ook .avi’s ed afspelen. Voor een iPhone/iPad lijkt me een JB ook niet echt meer nodig, tenzij je heel graag het uiterlijk van je iPhone wilt aanpassen. Nadat Apple ‘Folders’ en ‘Multitasking’ heeft toegevoegd aan iOS zijn de hoofdredenen voor JB wel verdwenen. En door de introductie van datalimieten is een tether ook minder interessant.

    Het is dan meer het hacken vanwege het hacken en niet om er nu hele nuttige functionaliteit aan toe te voegen.

    uiteraard:IMHO

  9. Ik heb hem al gejailbreakt

  10. Komende afspraken op het lockscreen.

  11. Heh, ja. Laten we weer eens leuk aankondigen dat het nog maanden duurt voor een jailbreak.

    Pod2g gaap, beste knul. Misschien doe jij er nog maanden over. Ik ken 1 iemand die al bijna klaar is.

    Zoals al gezegd werd, kwestie van weken, misschien dagen.

  12. Ik hoop dat snel komt

  13. 5.1 op iPhone 4, 5.1 op iPhone 4S, 5.1 op iPhone 4S met SHSH, 5.1 op iPhone 4S out of the box…kortom…tja?

  14. Origineel geplaatst door Jelster
    Heh, ja. Laten we weer eens leuk aankondigen dat het nog maanden duurt voor een jailbreak.Pod2g gaap, beste knul. Misschien doe jij er nog maanden over. Ik ken 1 iemand die al bijna klaar is.Zoals al gezegd werd, kwestie van weken, misschien dagen.

    STOER MAN kerel

    beetje respect voor pod2g
    als mensen 60 k willen voor hun exploit zijn ze in mijn eigen echt zielig (stefan esser) of hoe die ook heet, hij wil zeker graag voor Apple werken merk ik, Of er geld voor vangen,, Ga dan zelf donaties vragen en post een exploit op je eigen website

  15. @devi: Op zich snap ik een betaalde versie van de JailBreak wel (€ 10 – € 30 of iets in die richting). Immers: voor niets gaat de zon op. In dit geval maakt Stefan Esser het punt dat er nu commerciële bedrijven zijn die aan al die (tien?honderd?)duizenden jailbreaks verdienen terwijl die bedrijven er feitelijk gezien niets aan bijdragen, en er maar een gedeelte van wordt teruggekoppeld naar de hackers in kwestie. Natuurlijk zijn er nog de donaties die overigens wél hoog kunnen oplopen.

    Aan de andere kant is de roem natuurlijk ook een (grote?) beloning. Twijfelachtige zaak dit…

  16. Jup Stefan Esser (@i0n1c) werkt idd aan een jailbreak (sterker, hij heeft er eentje) maar zal deze niet aan het grote publiek vrijgeven. Het gejammer over commercie van hem vandaag op twitter betekend waarschijnlijk ook dat hij niet (meer) interessant is voor de jailbreakers onder ons.

    De geruchten gaan dat Georg Wicherski (@ochsff) er wel eentje op de plank heeft liggen. George is werkzaam bij Crowdstrike dat beveiligingslekken aan het daglicht brengt voor geld. Of we vanuit deze hoek dan ook de JB kunnen verwachten lijkt me stug.

    Bovenstaande info is verder door niemand bevestigd…

  17. 5.1-gebruikers zijn beperkt tot een (semi-)tethered jailbreak

    Heb iPhone 4S en iPad 2, heb gezocht maar vind deze niet.

    Zoek ik verkeerd of is dit artikel niet helemaal correct?

    Marc

  18. @devi: Niks stoer. Gewoon laten zien dat figuren als pod2g een hoop gebakken lucht verzamelt om forums op te gooien om zieltjes te winnen.
    Trap niet in die onzin, en maak er zeker geen punt van, zoals jij daar nu doet.
    Trollen heet dat.

  19. Origineel geplaatst door Baars123
    Zullen deze exploits ook geschikt zijn voor een jailbreak op de ATV?

    I hope so, dat zou dan helemaal geweldig zijn.

  20. @Jean-Paul Horn: Tof dat je dit zo vlug gecorrigeerd hebt.
    Respect!

    Natuurlijk jammer voor mij dat er nog geen (zelfs tethered jailbreak) bestaat.

  21. Origineel geplaatst door Sjakelien
    Heel, heel lang geleden breakte ik nog wel eens jail. Dat was toen ik mijn 1st gen iPhone uit de VS had laten komen, en ik een unlock nodig had. Het was heel spannend, en ook riskant. Laatst zag ik een filmpje, met daarin 100 redenen om te Jailbreaken. Geen één ervan was écht de moeite waard. (Smaken verschillen). Is het nog steeds zo, dat als je een jailgebroken iPhone hebt, dat je dan moet wachten met het upgraden naar de laatste iOS-versie tot er een nieuwe ‘break is, om vervolgens al je moeizaam bijeengesprokkelde ‘leuke dingetjes’ weer 1 voor 1 moet installeren, als je nog weet welke het waren, en in welke repository ze ook al weer stonden? Kan ook iemand mij uitleggen, wie er belang heeft bij het maken van zo’n ’100 redenen…’-filmpje?

    Volgens mij heb jij nooit begrepen waar het jealbreaken om te doen is.
    Maar goed als jij graag je iphone net zo standaard wilt hebben als de andere 300 miljoen iphone gebruikers.
    Gelukkig zijn er nog heel veel mensen die wel verder kijken.

  22. Weet iemand of je 5.1 naar 5.0.1 kan terugzetten? Het gaat om iPhone 4s

  23. Origineel geplaatst door Jelster
    @devi: Niks stoer. Gewoon laten zien dat figuren als pod2g een hoop gebakken lucht verzamelt om forums op te gooien om zieltjes te winnen. Trap niet in die onzin, en maak er zeker geen punt van, zoals jij daar nu doet. Trollen heet dat.

    wat voorn gebakken lucht matje
    hij was wel de eerste met een gaatje die hij iOS 5 heeft gevonden waardoor iedereen zijn jailbreak heeft kunnen uitvoeren, er zijn sowieso al meerdere met een jailbreak voor iOS5.1 als je iphoneclub goed in de gaten houd!!!, maar niet iedereen deelt hem of heeft hem nog precies werkend zonder crashes,, en ik vind de update nog niet eens nodig, iOS5.0.1 werkt perfect

  24. @Flieps: haha ik JB em juist omdat ik “multitasken” niet wil. Zo zie je maar weer iedereen zo z’n eigen ideeën en redenen om te JB en natuurlijk gewoon….omdat het kan 🙂

  25. Origineel geplaatst door Sjakelien
    Heel, heel lang geleden breakte ik nog wel eens jail. Dat was toen ik mijn 1st gen iPhone uit de VS had laten komen, en ik een unlock nodig had. Het was heel spannend, en ook riskant. Laatst zag ik een filmpje, met daarin 100 redenen om te Jailbreaken. Geen één ervan was écht de moeite waard. (Smaken verschillen). Is het nog steeds zo, dat als je een jailgebroken iPhone hebt, dat je dan moet wachten met het upgraden naar de laatste iOS-versie tot er een nieuwe ‘break is, om vervolgens al je moeizaam bijeengesprokkelde ‘leuke dingetjes’ weer 1 voor 1 moet installeren, als je nog weet welke het waren, en in welke repository ze ook al weer stonden? Kan ook iemand mij uitleggen, wie er belang heeft bij het maken van zo’n ’100 redenen…’-filmpje?

    Dat is inderdaad ongelooflijk lang geleden (5 jaar hè?) en de jailbreak-scène bestond nog nauwelijks. Ik denk dat je dat filmpje onderschat. Kan uit eigen ervaring vertellen dat ik vol vertrouwen in Apple constant zei dat ik geen jailbreak nodig had, alles wat ik wilde had ik al in m’n Apple iPhone blablabla.

    Ik zal nu echt nooit meer teruggaan naar een niet-gejailbreakte iPhone. Als iPhones eenmaal niet meer gejailbreakt kunnen worden, weet ik niet wat ik doe. Misschien koop ik een aantal tweedehandse iPhone 4/4Sen op. Zie er het nut niet van om mezelf bewust gehandicapt te maken met een standaard iPhone.

    Oh en PkgBackup (wel duur, zijn goedkopere alternatieven) back-upt al je jailbreak tweaks en als je wilt ook de bestanden van gewone apps (of standaard apps). En na het herinstalleren hiervan kun je met 1 druk op de knop de jailbreak tweaks herstellen zoals ze waren voor de update. Ook je repo’s worden opgeslagen. En meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.