Padcaster: bevestig een DSLR-lens aan je iPad

De iPad-case Padcaster maakt het mogelijk om een DSLR-lens aan je iPad te bevestigen. Het accessoire lijkt vooral gericht op professionals: je betaalt voor de case namelijk 200 euro.

PadcasterHoewel niet iedere iPad-bezitter de ingebouwde camera evenveel gebruikt, zijn er ook mensen die zonder moeite de tablet gebruiken om een foto te maken of een filmpje te schieten. De nieuwe iPad-case Padcaster probeert de camera van de iPad nog vollediger te maken, door het mogelijk te maken om verschillende DSLR-lenzen te bevestigen. Verschillende bevestigingspunten op de case maken het mogelijk om een statief te bevestigen, zodat je een stilstaand beeld kunt filmen.

De Padcaster werd deze week aangekondigd op een Amerikaanse omroepbeurs. Het accessoire lijkt zich te richten op professionele fotografen en cameramensen, iets dat je in de prijs ook terugziet: je betaalt voor de case 199 dollar. Ook moet je een bijbehorend accessoire kopen waarmee je de lens aan de case kunt bevestigen voor 80 dollar. Heb je geen DSLR-lens, dan zul je deze ook zelf moeten kopen.

The Verge schrijft dat de Padcaster nu al te koop is, maar de site van de fabrikant laat enkel een aantal filmpjes zien. Geïnteresseerden worden wel opgeroepen om een e-mailadres in de reacties achter te laten, zodat er contact opgenomen kan worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2012, 10:53
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, dslr, lens

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.