Ultrathin Keyboard Cover: Smart Cover met ingebouwd toetsenbord

De Ultrathin Keyboard Cover van Logitech is een Smart Cover voor de iPad, met een ingebouwd Bluetooth-toetsenbord. Hij gebruikt ook de magneten van de iPad 2 en derde generatie iPad.

Ultrathin Keyboard CoverLogitech heeft de Ultrathin Keyboard Cover aangekondigd, een cover voor de iPad waar een dun toetsenbord in zit verwerkt. Het accessoire maakt gebruik van magneten, waardoor je hem zonder veel moeite aan je iPad bevestigt of loskoppelt. Het scherm van de iPad wordt ook automatisch geactiveerd wanneer je de cover openklapt.

Wil je de Ultrathin Keyboard Cover gebruiken om te typen, dan kun hem lostrekken en de iPad in de gleuf boven de knoppen plaatsen. Hierdoor blijft hij in een kleine hoek rechtop staan. Op het toetsenbord zitten een aantal voor de iPad gespecialiseerde knoppen, waarmee je bijvoorbeeld het scherm aan en uit kunt zetten. De batterij in het toetsenbord houdt het volgens Logitech een half jaar vol, als je hem twee uur per dag gebruikt.

De cover maakt gebruik van dezelfde magneten die Apple’s Smart Cover gebruikt om zich te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je geen bevestigingsmechanisme of een speciale hoes nodig hebt. Daar staat echter tegenover dat hij alleen met de iPad 2 en derde generatie iPad werkt: in de eerste iPad zitten deze magneten niet.

De Ultrathin Keyboard Cover is binnenkort verkrijgbaar. Je kunt hem nu alvast voorbestellen via de website van Logitech voor 100 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2012, 17:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen cover, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.