Reacties voor: Gratis versie van Pocket gaat gesponsorde artikelen tonen

Als je gebruik maakt van de gratis versie van Pocket, dan kun je je alvast voorbereiden op gesponsorde content. Pocket gaat namelijk artikelen tonen die gesponsord worden door externe bedrijven. Voor premium-gebruikers verandert er niks.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik gebruik al zo’n 3 jaar met plezier Pocket maar als deze update te irritant wordt wil ik graag overstappen naar een andere app voor het opslaan van artikelen. Weten jullie goede alternatieve (waar je eventueel ook pocket artikelen op kan overzetten)?

  2. Ik ben ook erg benieuwd naar andere mogelijkheden dan Pocket. Ik zou het niet erg vinden om een premium te betalen, maar 5 euro per maand voor een veredelde bladwijzermanager is toch echt te gortig.

  3. @Ben: Als je een app al zolang en veel gratis gebruikt dan gun je de developers toch ook een boterham? Een gratis krant met advertenties of een betaalde krant over willen slaan is toch ook raar?

    Ik zat er net over na te denken om over te stappen op Premium ook al gebruik ik 0 van de features. De waarde van Pocket is bij mij dermate hoog dat ik daar voor wil betalen!

  4. ik ben een jaar lang Premium gebruiker geweest (abonnement gekocht via een bundel) en toen mijn abonnement onlangs afliep merkte ik niet eens een verschil. De Premium versie biedt niks nuttig of onmisbaar.

  5. Origineel geplaatst door Coen
    @Ben: Als je een app al zolang en veel gratis gebruikt dan gun je de developers toch ook een boterham? Een gratis krant met advertenties of een betaalde krant over willen slaan is toch ook raar?

    Een bekend probleem in deze branche: you reap what you sow. Dit soort bedrijven zijn er niet vies van om mensen aan te lokken of zelfs van hun betaalde diensten af te helpen met gratis apps en diensten. Maar wanneer het niet meer gunstig is om dat te doen worden gebruikers als het ware afgeperst. Ik vind het niet gek dat mensen dan gewoon afhaken en iets anders zoeken.

    Pocket noemt het gesponsorde artikels, maar het is gewoon reclame. Tussen mijn bewaarde artikels wil ik geen reclame zien, want dat is misleidend en opdringerig. Misschien zelfs erger dan reclame die je meteen herkent.

    @Ben: Ik gebruik Instapaper. Zij doen het iets anders: zij bieden een beperkt aantal gratis functies aan voor gratisgebruikers en meer functies voor abonnees. Het kost €2,99 per maand. Ik vind de app van Instapaper ook superieur.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.