Plant You Mac: een iMac met planten

Maak van je oude Mac een plantenbak

Plant Your Mac laat zien hoe je oude Macs kunt hergebruiken als plantenbak. Het idee van een Parijse kunstenaar is ook goed uit te voeren met een oude Mac die je zelf nog thuis hebt staan.

Hoe zuinig je ook op je oude Mac bent: op een gegeven moment gaat er iets kapot, dat niet meer te repareren valt. Weggooien is zonde. Maar wat dan, wegstoppen in de logeerkamer? Je kunt er ook een eye catcher van maken als plantenbak. Christophe Guinet (bijnaam: Monsieur Plant) oude Mac-modellen verzameld en omgebouwd tot bloempot. Zelfs van een oude muis kun je nog een mini-plantenbakje maken. Het resultaat is een mooie verzameling die bij Mac-liefhebbers zeker in de smaak zal vallen.

Plant Your Mac: bonsai in een klassieke Mac

Plant Your Mac: je oude Mac als plantenbak

Wat deze kunstenaar kan, lukt jou ook. Mr. Plant doet alles met planten, zoals een Darth Vader-masker van boomschors of een helm bedekt met mos. Het hergebruiken van oude Mac-modellen het nieuwste project van deze Parijzenaar.

Plant You Mac: een iMac met planten

We zien onder andere een Macintosh Classic, een PowerBook en een iMac G3 en G5. Bij de Macintosh Classic kun je de wortels van de bonsai-boom zien achter het glas. Bij andere apparaten heeft Mr. Plant gekozen voor een verticale plantenbak in het scherm.

Alle foto’s zijn te zien bij Monsieur Plant.

Plant Your Mac: planten in een iMac G3

Plant Your Mac: een cactus

Plant Your Mac in een Powerbook, vooraanzicht

Plant Your Mac in een Powerbook, zijaanzicht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2016, 17:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen klussen, knutselen, planten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.