Reacties voor: Pixelmator Pro vanaf nu te downloaden in de Mac App Store

Pixelmator Pro is nu voor de Mac beschikbaar en kost €64,99. Daarnaast wordt gewerkt aan Pixelmator voor iPad en Vectormator, beloven de makers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Ziet er interessant uit.

  2. Jammer dat degene die er net $30 voor hebben betaald (ik vorig jaar!) nu weer $59 moeten betalen. Maar goed, het zal niet anders gaan. Wel jammer dat de iPad versie later komt want nu weet ik niet of die wel goed samen kunnen gaan of dat ik dan alsnog verplicht ben om de Pro versie te kopen die dan natuurlijk $99 zal kosten…… Ben dus erg benieuwd naar hun klantvriendelijkheid! Het blijft wel een goed programma, zeker op de iPad Pro.

    • @Ashcat: Die normale versie van $30 blijft toch gewoon werken en is toch niet opeens minder van kwaliteit nu je weet dat er een duurdere versie aankomt? Je hebt ook al van de huidige software gebruik gemaakt, dus dat lijkt me geen weggegooid geld.

      Ik zou even afwachten of ze met een goedkoper upgrade-aanbod voor bestaande gebruikers komen en pas daarná in de put raken.

  3. Ik hoop op een goede upgrade optie voor bestaande klanten. Ik heb zowel de mac als ios variant.

  4. Misschien leuk om eens een vergelijking tussen Affinity en Pixelmator (pro) te maken? Is me niet helemaal duidelijk welke nou een goed PS alternatief is.

  5. Origineel geplaatst door Ibl
    Misschien leuk om eens een vergelijking tussen Affinity en Pixelmator (pro) te maken? Is me niet helemaal duidelijk welke nou een goed PS alternatief is.

    Mee eens!

  6. Het wordt nu ook beschreven in hun nieuwsbrief

  7. Na aanschaf van Luminar nu ook Pixelmator Pro (gewone gebruik ik al jaren) kan ik bijna af van mijn Adobe Photoshop + Lightroom abo. Adobe heeft een subscription model en werkt steeds meer naar cloud, de geinstallleerde versie heet ondertussen zelfs Classic. Kortom, lijkt einde verhaal. Nu nog de Luminar update afwachten zodat ik mijn hele Lightroom bibliotheek kan overzetten.

    Ik ben benieuwd naar de vector pixelmator, voor dat werk gebruik ik nu Logoist 3. Adobe Illustrator heb ik niet nodig.

    Al met al, er wordt flink en succesvol gemorreld aan de Adobe hegemonie.

  8. Vreemde omrekening van dollars naar euro. Ik kom op ca. €45 uit.
    Kan ik beter in de Amerikaanse appstore Kopen?

  9. Origineel geplaatst door Ibl
    Misschien leuk om eens een vergelijking tussen Affinity en Pixelmator (pro) te maken? Is me niet helemaal duidelijk welke nou een goed PS alternatief is.

    Origineel geplaatst door Siri
    Mee eens!

    Ook mee eens! @redactie

  10. Ik ben sinds de release van Pixelmator gebruiker: snel, sneller, snelst! Fantastisch, voor mij als amateur gebruiker!

    Ik mis in de oude versie echter de mogelijkheid (het gebeurt een paar keer per jaar…) om .AI bestanden te openen. Is er toevallig al iemand die Pixelmator Pro heeft geprobeerd en mij kan vertellen of het .AI bestanden kan openen?

  11. Erg jammer dat touch bar en hidden interface (uit de experience video) (vooralsnog) missen

  12. @Ibl: Ja idd. Hoe vergelijkt het met Affinity Photo die ook heel goed is?

  13. @Rembert: Concurrentie is altijd prima, dus ook voor Adobe. Al blijft Lightroom voor mij tot nu toe het enige programma dat begrijpt hoe een goede workflow werkt.

  14. Origineel geplaatst door Ibl
    Misschien leuk om eens een vergelijking tussen Affinity en Pixelmator (pro) te maken? Is me niet helemaal duidelijk welke nou een goed PS alternatief is.

    Dit aub. 😊

  15. Wie heeft het al draaien op een MacBookPro late 2012? Draait het een beetje soepel of veel last van slack/performance problemen?

  16. Origineel geplaatst door PdJ
    Wie heeft het al draaien op een MacBookPro late 2012? Draait het een beetje soepel of veel last van slack/performance problemen?

    Pixelmator Pro draait soepel op mijn MacBook Air (late 2013).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.