Pixelmator Photo voor iPhone.

Reacties voor: Pixelmator Photo stapt over naar betaald lidmaatschap (maar niet voor huidige gebruikers)

Ook Mac-versie in de maak
Pixelmator Photo slaat een andere weg in. De handige fotobewerker voor iPhone en iPad stapt over van een eenmalige aanschaf naar een abonnementenmodel. Je moet nu dus een betaald lidmaatschap kopen om alle functies te gebruiken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. nice, gelijk verwijderd. We weten welke kant het op gaat.

  2. Voor normale mensen allemaal niet meer te betalen, al die abonnementen. Er komen zware tijden aan voor de app industrie. De consument kan maar 1x zijn geld uitgeven.

  3. App ziet er goed uit, gemakkelijk in gebruik. Ik snap dat ze uit de kosten willen komen. De app gelijk geïnstalleerd en gekocht. Nu hopen dat ze de app blijven doorontwikkelen.

  4. Origineel geplaatst door tim
    nice, gelijk verwijderd. We weten welke kant het op gaat.

    Beetje kort door de bocht daar gebruikers die al betaald hebben voorlopig gewoon alles behouden zoals dat altijd al was.

  5. kheb toch affinity… zoals al eerder gezegd… lekker doorgaan zo en app makers klappen.

    het is toch verschrikkelijk? al die microshit, abo’s en lootboxen (verboden in NL) waardoor eigenlijk niets meer normaal te kopen is… man man man, alles gaat naar de kloten… zie prima, die is al begonnen met harken… binnenkort wordt whatsapp ook betaald… let maar op; iedereen gratis afhankelijk maken, bereken dan 1 euro per maand en zij hebben dan gegarandeerde inkomen van 2 miljard per maand… katjinggggggg!!!
    en we trappen er allemaal mooi in.

  6. Belachelijk. Het is pure oplichterij. Hoe je het ook draait of keert.
    Ik hoef ook geen nieuwe ‘functies’, oftewel compleet onbruikbare nonsens, dus daar hoef ik ook niet voor te betalen.
    Als die “you will own nothing” nonsens komt me ongelofelijk de strot uit. Stelletje smerige communisten.

  7. Heb de app al. Erg jammer dat ze over gaan op een abonnement. Want de ontwikkelingen de laatste jaren zijn nou niet dramatisch geweest. Dit is gewoon een smoes om extra te verdienen.
    Daarnaast is de Mac versie natuurlijk een grote farce. Voor de M1 is het natuurlijk alleen een kwestie van toestemming geven dat de app op de Mac gebruikt mag worden door de ontwikkelaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.