Philips Hue-lampen nu te koop via online Apple Store

De Philips Hue lampen zijn nu te koop bij de online Apple Store in Nederland en België. De lampen zijn op afstand te bedienen via een iPhone en iPad app en zijn instelbaar op verschillende kleuren. Ook zit er een timerfunctie op.

philips hue ipadDe Philips Hue-lampen zijn vanaf vandaag te koop bij de Nederlandse en Belgische online Apple Store. Met de Philips Hue-lampen kun je de verlichting in huis automatiseren: je kunt de lampen op afstand via een iPhone- en iPad-app bedienen, kleuren veranderen en timers instellen. Het starterpack kost €199,95 en bevat een bridge en drie lampen, die qua lichtsterkte vergelijkbaar zijn met een gloeilamp van 60 Watt. De lampen zijn ook los verkrijgbaar voor €59,95. Je kunt een eigen kleurenschema creëren of kiezen voor kleurtherapie-schema’s voor concentratie, ontspanning en andere situaties.

Wij plaatsten alvast een bestelling en kregen bevestiging dat de lampen op 5 november worden bezorgd. Bij de Apple Store in Amsterdam zullen de lampen op termijn ook verkrijgbaar zijn, maar de eerste voorraad is daar al uitverkocht en het is nog onbekend wanneer er nieuwe voorraad komt. De Philips Hue-lampen zijn niet zomaar kleurlampen zoals de LivingColor-lampen die Philips al op de markt bracht. Ze zijn namelijk volledig op afstand te bedienen. Onderling staan de lampen via het open ZigBee-protocol in contact. De iPhone- en iPad-app communiceren met een bridge, die je thuis op je mobiele netwerk moet aansluiten en die maximaal 50 lampen ondersteunt. Je kunt ook timers instellen om rustig in slaap te vallen of wakker te worden (vergelijkbaar met de WakeUp-lamp van Philips). De lampen passen in een standaard fitting.

Meer info Nederland:

Meer info België:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2012, 13:57
Categorie Accessoires
Onderwerpen lamp, philips, philips hue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.