Reacties voor: ‘Philips werkt aan bewegingssensor voor Philips Hue’

Philips werkt mogelijk aan een bewegingssensor voor de Philips Hue-lampen van rond de 40 euro. Daarmee kun je je Philips Hue-lampen laten inschakelen als je de kamer binnenkomt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Ik zie liever E14 lampen (kleine fitting) komen.

  2. Deze waren toch al eerder aangekondigd en daarna op mysterieuze wijze verdwenen van het interwebs? September klinkt als niet geheel toevallig, samen met iOS 10 en homekit apps op iPhone en Apple TV.

  3. Ontwerp is iets aangepast. Zouden de andere ook uitkomen.

  4. Als je op basis van het tijdstip in kunt stellen wat voor scene er aangezet moet worden bij beweging, is dit wel lekker handig. Niet dat ik ‘m dan zou kopen, maar goed 😛

  5. Ideaal voor nachtelijke bezoekjes aan het toilet 😉

  6. Origineel geplaatst door Ronald – HD
    Ik zie liever E14 lampen (kleine fitting) komen.

    +1 voor de kleine fitting, maar deze lijkt me ook handig! Hopelijk wel op tijd in te stellen, maar nog mooier zou zijn dat het apparaatje een licht sensor bevat zodat je lampen overdag niet aan aangaan of wanneer je hond/kat er voor loopt…

  7. Ah! Die wil ik wel een stuk of 4 hebben. Hoop alleen wel dat ze niet om de haverklap aanschieten door m’n kat die rondloopt in het huis.

  8. Zat hier al een paar jaar op te wachten, uiteindelijk maar Domoticz opgezet met een Z-Wave transsiever en met z-wave bewegingsmelders.
    Kan nu hetzelfde en veel meer, alles hier in huis wat via afstandsbediening of app of internet werkt is nu via Domoticz te automatiseren.

  9. Origineel geplaatst door Ronald – HD
    Ik zie liever E14 lampen (kleine fitting) komen.

    E14 hebben ze toch al? Ik heb 4 E14 fittingen volgens mij. Of ik ben in de war. Want ik had destijds van die omzetters gehaald omdat ik per ongeluk een set vol aparte fittingen had gehaald. Even opletten voor je het koopt. Moest nogal zoeken naar die kleine omzettes welke gelukkig nog een par euro per stuk hadden gekost.

  10. Top! Laat maar komen!
    Hopelijk met lichtsensor inderdaad

  11. Als ze homekit bestendig zijn dan wil ik er wel een proberen

  12. @Copel: nope, Hue heeft geen E14-fittingen, alleen de dikke fitting.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.