Reacties voor: Pebble kondigt Pebble Time aan: nieuwe smartwatch met kleurenscherm

Pebble heeft een nieuwe smartwatch met kleurenscherm aangekondigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Leuk maar ik ga toch voor de Watch

  2. Ieder zijn eigen smaak; mijn voorkeur gaat uit naar de Apple Watch..

  3. Ze zijn nu te laat mee. Apple watch is gonna steel the show..

  4. Deze is tenminste waterdicht. Ga hierdoor toch aan het twijfelen of het de Apple watch nog gaat worden.

  5. Vind deze Pebble best wel lelijk eigenlijk. Eerste Apple Watch sla ik over, in de hoop dat de tweede wel afzonderlijk van de iPhone te gebruiken is.

  6. Ik ben een backer. Wat een geweldig project zeg. Natuurlijk komt er ook een  watch. Maar hoe die jongens het aanvliegen vind ik al heel bijzonder. Binnen een uur 2,5 miljoen binnenhalen vind ik wel heeel bijzonder.

  7. @bjorn: Binnen een uur 2,5 miljoen binnenhalen?

  8. Twijfel, twijfel…
    Ik ga denk ik toch maar eerst een ‘oude’ pebble via marktplaats scoren voor 60-70 euro en kijken of ik het überhaupt een leuke accessoire vind. Hoopte op een iets mooier uiterlijk zodat het tenminste nog een sierraad is mocht ik het qua smartwatch echt niets vinden.

    Dat Pebble het op voorhand al gaat verliezen (als ik zo de reacties hier lees) van de Apple Watch vind ik wat kort door de bocht. Ja, de Apple Watch zal een beter scherm hebben, meer kunnen, groter zijn, vooral veel duurder zijn maar 7 dagen accu duur versus 19 uur is toch echt wel een heel groot pluspunt van de Pebble!

    @Mike: 3,5 miljoen alweer. Zie kickstarter

  9. Bij de iPhone is het het waard om veel meer te betalen dan voor een Android toestel. Het is zeer de vraag of de iwatch zoveel duurder kan zijn dan een Pebble. Je hebt Apple fanaten die alles van Apple willen kopen (al het andere is per definitie waardeloos, je ziet ze hier ook in de reacties), maar de massa die niet zo gebiologeerd aan Apple hangt zal zich toch zeker wel achter de oren krabben alvorens de portemonnee te trekken.

  10. @Nick: klopt maar het was geen 2,5 milj in een uur. Na 30 min was het 500000 dollar.

    @nick, klopt ook. 19 uur batterijduur is de allergrootste fail.

  11. Ik hou van mijn Pebble watch! En ik ga deze zeker steunen/kopen. Apple watch gaat slecht 24 uur mee. Dat zuigt! De huidige Pebble doet alles al perfect. De Pebble color doet alles net weer wat beter. Erg blij met deze ontwikkeling

  12. Over smaak valt niet te twisten, maar dit is echt een heel lelijk en goedkoop ogend horloge. (In mijn ogen dan…)
    De Pebble steel is wel echt een mooi horloge. Zodra de Apple watch uit is wordt die hopelijk voor een klein prijsje op MP aangeboden.

  13. @Richard: jij bent 24 uur per dag wakker?? Zie t probleem dus niet zo. Of slaap je vaak in een tent waar geen stroom is, of een hutje op de hei?dan kan ik t me voorstellen

  14. @Eric: Ik doe mijn Pebble nooit af. Ik douche, sport en slaap ermee. 7dagen op een batterij is een must. Wacht maar als je straks met je peperdure Apple watch hem weer aan de lader moet hangen 🙂

  15. @Eric: Ik gebruik de Pebble als wekker. Mijn vrouw kan zodoende ‘s morgen doorslapen.

  16. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  17. Te duur in het kickstarterproject. Je moet ook nog btw e.d. betalen bij invoer. Dan is ie zeer waarschijnlijk duurder dan als je nog een aantal maanden wacht.

  18. Origineel geplaatst door runny
    Ze zijn nu te laat mee. Apple watch is gonna steel the show..

    Of ze komen op precies het juiste moment aangezien ze nu al MEER dan 5 miljoen binnen hebben gehaald op kickstarter.

    Als ik zelf al een watch koop word het toch de apple watch 🙂 .

  19. @Ronald: Dat zijn al dertigduizend mensen met meer dan zes miljoen dollar het niet met je eens. Mooi product van pebble. Ik vind de time wel minder mooi dan de steel en misschien minder mooi dan de normale. Maar de functie zijn wel echt mooi.

  20. ga ik geen vrienden mee maken denk ik:
    (smaken verschillen)
    mijn nederige mening is helaas negatief; het horloge oogt als een goedkoop jaren ’80 kermis-geval. Wat een gemiste kans, als je toch op dit moment in de tijd een nieuwe smartwatch lanceert, besteed dan wat meer aandacht aan het design.
    Werkelijk te lelijk.
    Ik ga voor de Apple watch, de waterdichtheid vind ik niet zo belangrijk, en standalone gebruik al evenmin, accu elke avond opladen? prima; ik doe een horloge sowieso snachts af, dus ik kan hem dan met hetzelfde gemak aan de lader leggen, geen enkele moeite . Dus kom maar op !

  21. Kansloze reacties hierboven. Ken me nog herinneren dat niet iedereen was gecharmeerd van de batterijduur bij de horloges van Samsung. Maar als Tim er een verkapt wending aan geeft, is het ineens geen probleem meer om je horloge ieder nacht op te laden.

  22. Qua design is het net of ik naar That Seventies Show zit te kijken. Pebble is erin geslaagd om het design nog lelijker te maken dan de dikke Apple Watch. Jammer dat ze teruggrijpen op oude vormgeving en niet iets heel nieuws (durven te) maken.

  23. Ik heb de pebble steel en die “voldoet”. Maar het design van deze “nieuwe” pebble is echt heel matig.

  24. Zit een cruciaal verschil tussen de werking van de pebble en de Apple watch.

    Bij pebble moet je voor veel zaken een companion app hebben draaien op je telefoon, het horloge voert niet zelf taken uit. Wil je bijvoorbeeld je Sonos zachter zetten? Dat kan maar dan moet de companion app nog actief zijn op je telefoon (ken alleen het iOS proces)

    bij de Apple watch start je de app op je horloge, en daarmee ben je klaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.