Reacties voor: Pebble introduceert App Store voor horloge-apps op iPhone

Pebble heeft vandaag de Pebble App Store geïntroduceerd, een applicatiewinkel voor horloge-applicaties.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Vaag. Ik heb nog geen mail gehad van Pebble. Wel heb ik RC 8 op mn Pebble staan sinds een uur. Maar ik werk nog steeds gewoon vanuit de Pebble Dev app. Misschien lopen ze nog ietsje achter 🙂

  2. @Kyhd: ik heb dat ook. Weet jij waar RC voor staat?

  3. @Wendel: Release candidate

  4. Schiet niet op, al 1,5 uur live, alleen niet in de NL AppStore.

  5. Next Train NL is gepubliceerd en staat direct in de store als je de nieuwe Pebble iOS update download.

  6. Weet iemand wanneer de pebble steel in NL komt? Wil die 100% hebben!

  7. Origineel geplaatst door oxigel
    Weet iemand wanneer de pebble steel in NL komt? Wil die 100% hebben!

    Kun je m niet gewoon op de pebble site bestellen? “Starts shipping end of februari”

  8. @Joris: Ja ze verzenden (volgens mij gratis?) ook gewoon naar Nederland.

    Denk wel om de mogelijke invoerkosten. Hoefde zelf niet te betalen bij mijn Pebble, maar veel anderen wel. Ik denk dat het in totaal dan wel €250 wordt.

  9. Bij mij is ie nu downloadbaar!

  10. LetsMuv link naar app-store werkt niet !!

    volgens de website http://letsmuv.com/

    Download LetsMuv and start being healthier

    iOS app will be available in a few days

  11. @gielk: Klopt, Pebble heeft LetsMuv verzocht de app te verwijderen omdat er in de Pebble firmware nog een bug zit waardoor datalogging niet goed werkt. Zodra de Pebble 2.0.1 update uitkomt zal dit opgelost zijn en komt LetsMuv beschikbaar voor Pebble. (paar dagen waarschijnlijk)

    Heb de LetsMuv beta getest en ik kan je beloven dat het het wachten waard is 🙂

  12. Wat een aanfluiting deze app, hij is totaal gemaakt in HTML met wat native elementen. Hierdoor is hij traag en hij hangt er veel. Ik had beter verwacht van Pebble want dit is bijna niet werkbaar.

    Beste voorbeeld vind in de back button in app of watchfaces. Als je op back drukt veranderd de navigatie balk direct maar de content er onder duurt een seconde of 3. Some update hij helemaal niet en sta je naar een leeg scherm te staren.

    Facebook had dit ook geprobeerd en is toen ook weer op native overgestapt hoop dat Pebble dat ook gaat doen.

  13. Zojuist geüpgraded werkt perfect ook buienalarm geïnstalleerd heel goed, ik ben alleen mijn watchface BIG kwijt, komt misschien wel weer.
    Heel vreemd dat ik geen Pebble mail gekregen heb.
    iPhone club Bedankt Super van jullie.
    Hebben andere wel een Pebble mail gekregen?

    Edit: YES !!!!
    Zojuist een mail van Pebble gekregen om te bedanken voor de upgrade en te bevestigen dat mijn watchface BIG TIME nog niet geupdated was.

  14. @Tom: Alleen geschikt voor de Pebble Steel want deze heeft Gorilla Glass 😛

  15. @Tom: Haha lachen

  16. Die Next Train app zit echt geniaal in elkaar. In een oogopslag alle informatie die je nodig hebt en overzichtelijk weergegeven. Verder is de besturing van de app heel eenvoudig en heel logisch. Mijn complimenten!

    Als er een soortgelijke app uit zou kunnen komen voor 9292ov, dan zou dat helemaal top zijn!

  17. Ik zit de komende week in de VS en wil een Pebbles watch kopen voor mijn dochters. Alleen ze hebben allebei een iphone 4 en ik vraag mij af hoe dat werkt ihb nu met de nieuwe firmware 2.0 en de pebbles app store. Heeft iemand ervaring?

  18. @Graf Zum Kotzen: Een iPhone 4 werkt naar mijn weten wel met een Pebble echter is er een groot verschil m.b.t. het weergeven van de notificaties. Omdat de Pebble is aangepast voor IOS7 notificaties wordt er gebruik gemaakt van 2 bluetooth kanalen (standaard & LE). Dit werkt helaas pas goed vanaf de iPhone 4S omdat de iPhone 4 geen LE ondersteund.

    Dit betekent voor jou dochters dat dit niet optimaal zal werken. Ze zullen dan voor het weergeven van de notificaties de zogeheten ‘fingerdance’ moeten uitvoeren al weet ik niet 100% zeker of dit nog werkt sinds 2.0.

  19. Iemand hier die de app van Let’s Muv kan gebruiken icm pebble?
    Gisteren was hij weer verkrijgbaar in de appstore, helaas werkte het niet… App is not suported zegt mijn pebble en ja, ik heb de laatste firmware in gebruik. Geklaagd bij de makers van Let’s Muv, geen reactie en ondertussen is de app weer uit de AppStore verdwenen.

    Overigens ontdekte ik na de aanschaf dat diverse opties alleen in de pro versie werken, maandelijks abonnement…. Beetje jammer allemaal!

  20. @Joost: Dit komt door de firmware van Pebble zelf. Zit nog een bug in waardoor apps die gebruik maken van datalogging nog niet (goed) werken. Kan de ontwikkelaar van LetsMuv helaas niets aan doen. En Pebble heeft de apps die gebruik maken van datalogging uit de app store gehaald.

    Nog even wachten op de Firmware update van Pebble zelf. Zit er zelf ook op te wachten omdat ik LetsMuv ook wil gebruiken.

    Over die pro versie:
    Je kan LetsMuv volledig gebruiken met alle functies zoals werd aangegeven bij het kopen van de app. Echter komen er extra gedetailleerde grafieken en meer informatie die je d.m.v. een in app aankoop kan gebruiken. Stappen tellen, Callorien, grafieken, smart alarm etc. zal allemaal in de basic versie zitten dus geen zorgen 🙂

  21. @Tom: Wow, ik zou je bent zeer goed geïnformeerd! Bedankt voor je reply!! Werk je voor mobileinnova?? 😉

  22. @Joost: Nee ik werk niet voor mobileinnova maar volg de ontwikkeling van LetsMuv al vanaf november vorig jaar op de voet omdat LetsMuv naar mijn idee een app is met veel potentie. Heb dus ook de Beta versie getest en een paar keer contact gehad met de ontwikkelaar.

  23. @Tom: Het was jouw enthousiasme icm hun website die me deed besluiten de app aan te schaffen. De teleurstelling wasd wel groot toen eea niet werkte…

  24. @Joost: Snap ik Joost. Even geduld nog dan werkt e.e.a. naar behoren 🙂 Zelf ook in afwachting.

  25. @Joost: de firmware is er en Letsmuv werkt nu!
    – Pebble app openen
    – support
    – check for updates
    – daarna naar apple app store
    – letsmuv update installeren
    – letsmuv openen en watchface installeren

    Succes 🙂

  26. @Tom: Thnx Tom, draait als een zonnetje…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.