Pebble appstore voor iOS iPhone

Pebble introduceert App Store voor horloge-apps op iPhone

Pebble heeft vandaag de Pebble App Store geïntroduceerd, een applicatiewinkel voor horloge-applicaties.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Pebble appstore voor iOS iPhonePebble heeft vandaag een eigen App Store geïntroduceerd, waarin je meer dan duizend applicaties kunt vinden voor op het Pebble-horloge. De nieuwe App Store kan worden geopend vanuit de Pebble iOS-app. Heb je een app gedownload, dan wordt hij via Bluetooth automatisch naar het horloge gestuurd. Om gebruik te maken van de nieuwe Pebble App Store moet je de nieuwe 2.0-versie van de horloge-firmware downloaden, die vandaag ook beschikbaar wordt gesteld.

De Pebble App Store heeft zes app-categorieën: dagelijks, afstandsbedieningen, games, notificaties, toepassingen en fitness. Bij iedere horloge-app staan screenshots om een voorproefje te geven, een beschrijving en waar nodig een link naar een bijbehorende iOS-app. Let er wel op dat sommige watchapps gebruik moeten maken van httpebble om rechtstreeks een verbinding te leggen met het internet.

Pebble-apps zijn ontworpen voor de nieuwe 2.0-firmware van het horloge, waar ook de nodige nieuwe functies in zijn geïntroduceerd. Ontwikkelaars hebben bijvoorbeeld toegang tot de bewegingssensoren van het horloge, waarmee apps je bewegingsactiviteit kunnen bijhouden. Horloge-app LetsMuv is één van de eersten die dit wil doen en heeft al een bijbehorende iOS-applicatie.

Het Nederlandse Buienalarm staat ook in de Pebble App Store. Deze app toont onderaan het scherm een grafiek met de huidige regenval bij jou in de buurt. Daarmee is Buienalarm één van de eerste Nederlandse apps in de App Store voor het horloge. De tevens Nederlandse app Next Train NL is vandaag ook in de Pebble App Store beschikbaar gesteld, zo vertelt de ontwikkelaar. Hiermee is het mogelijk te zien wanneer je eerstvolgende trein rijdt op het horloge.

De App Store bevat ook de nodige apps van andere prominente partijen: Pebble maakte eerder bekend dat Foursquare, Yelp en Mercedes Benz werkten.

Downloaden: Pebble (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2014, 22:33
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.