Reacties voor: Paus Benedictus XVI stuurt eerste tweet vanaf een iPad

Paus Benedictus XVI heeft vandaag vanaf de iPad zijn eerste officiële tweet gestuurd. Daarin kondigde hij een nieuws-aggregatiedienst voor katholieken aan.

Reacties: 12 reacties

  1. Ook de laatste hopelijk

  2. EDIT: HET BLIJKT TOCH EEN IPAD2 TE ZIJN. MAAR GOED HET DUURT ALTIJD EVEN VOORDAT DE KERK MET ZIJN TIJD MEE GAAT.

  3. @DONSTIL:

    Het is een iPad 2, het lijkt een iPad 1 omdat er een case omheen zit. Maar als je goed kijkt zie je dat hij te dun is voor een 1.

    Enneeehh, je Caps Lock staat aan 😉

  4. Origineel geplaatst door pposthoorn
    @DONSTIL:Het is een iPad 2, het lijkt een iPad 1 omdat er een case omheen zit. Maar als je goed kijkt zie je dat hij te dun is voor een 1.Enneeehh, je Caps Lock staat aan

    HAPPY CAPS LOCK DAY.

  5. Origineel geplaatst door MyGadgetStore.nl
    Ook de laatste hopelijk

    Woehahahahahahahaha!!! 😉

    Kan meteen een nieuwe iPaus aantreden!

  6. @DONSTIL: Ohja, dat was ik bijna vergeten…Jij ook HAPPY CAPS LOCK DAY!!
    er zit trouwens ook een camera in, dus is het idd een 2

  7. Ik vind dit eigenlijk een ernstig probleem. Nu verspreid de man die de misselijkmakende organisatie leidt niet alleen het onderdrukkende woord van zijn organisatie, die de ware betekenis van het concept “God” onderdrukt, zoals het nog zoveel andere dingen onderdrukt, zoals vrouwenemancipatie en holebi’s, via de krant, radio of televisie, maar nu ook al via het internet, waarmee hij deze ziekelijke invloed ook op jongeren uitstraalt. Deze hele instantie zou uit de maatschappij gebannen moeten worden.

  8. Beetje sneu al die domme reacties hierboven. Ben homo, twintiger, katholiek en kan gewoon elke zondag zonder problemen met mijn vriend naar de kerk.

    Ben jij het met alles eens wat de overheid doet? Natuurlijk niet. En zo zal ook niet iedereen het met alles eens zijn wat het Vaticaan zegt.

    Gewoon domme reacties dus.

    Ik vind het hip van m dat hij het op zn minst probeert via zijn iPad 🙂

  9. Ik weet dat ik niet alleen voor mijzelf spreek als ik zeg dat ik de “nieuwe” paus maar een eng, vies, oud mannetje vind. Ik ben zelf niet gelovig, heb ook niets tegen het geloof of dergelijk, maar de vorige paus had tenminste nog een vriendelijke uitstraling.

  10. In naam van God iedereen een iPad2 😉

  11. Ik wist gewoon dat er weer mensen post-irrelevante kritiek zouden gaan leveren.

    Laat de man, het gaat erom dat de paus, het vaticaan en de kerk meer met zijn tijd begint mee te gaan. Politiek bedrijven doe je maar ergens anders!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.