Google Maps Live View

Reacties voor: Vanaf volgend jaar rondreizen in Parijs met Apple Pay

Erger jij je ook altijd zo aan de papieren kaartjes die je nog in de Parijse metro moet gebruiken? Vanaf 2023 komt daar verandering in, want dan kun je gebruik maken van Apple Pay.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Wat is het verschil met wat we straks in NL krijgen: OVpay? Dat werkt ook via Apple Pay, omdat het je betaalkaart gebruikt om je reis te identificeren bij het in- en uitchecken. Iemand die dit kan verhelderen?

  2. Dus nooit meer in de rij voor un carnet de tickets!? Heerlijk.

  3. Origineel geplaatst door Erik
    Wat is het verschil met wat we straks in NL krijgen: OVpay? Dat werkt ook via Apple Pay, omdat het je betaalkaart gebruikt om je reis te identificeren bij het in- en uitchecken. Iemand die dit kan verhelderen?

    Als je het artikel gewoon leest staat er:

    Apple Pay is ook ontworpen om te kunnen gebruiken in het openbaar vervoer, maar de beschikbaarheid verschilt per land. In sommige regio’s wordt Apple Pay (dankzij Express-ov) expliciet ondersteunt. Je hoeft dan alleen maar je iPhone of Apple Watch langs het poortje te houden, zonder dat Face ID, Touch ID of een toegangscode nodig is.

    Het verschil is dat je met Express-OV gewoon je Apple watch/iPhone erlangs haal zonder er verder iets voor te hoeven (Ja 1x je kaart toevoegen aan de wallet). Maar bij OVpay met je of je bankpas gebruiken en als je Apple Pay gebruikt moet je, je dus elke keer identificeren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.