Reacties voor: PAPER: app met beste artikelen van AD, Volkskrant, Trouw en andere kranten

Met PAPER lees je voor een vast bedrag per maand de beste artikelen uit Trouw, Algemeen Dagblad, Volkskrant en andere Persgroep-kranten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Aardig initiatief, maar ik voel er niet zoveel voor als anderen een selectie maken wat ‘goede’ artikelen zijn en ik daar dan weer een keuze uit kan maken. Gaat hem voor mij niet worden.
    Ik snap niet waarom kranten geen slimmere methodes vinden om lezers via een app voor content te laten betalen. Laat ze gewoon alle artikelen aanbieden, waaruit je dan je keus kunt maken.

    De methode van De Telegraaf lijkt me goed te werken voor andere kranten: een app met korte samenvatting van de belangrijkste nieuwsartikelen. Als je het hele artikel wilt lezen, koop je voor 0,99 via iTunes dagtoegang.

  2. Geinstalleerd en dan…..huh, inloggen met Paper account? Ja die heb ik niet….druk ik op “meer weten?” moet ik al mijn gegevens invullen zonder dat ik uberhaupt kan zien wat het eigenlijk allemaal doet.

  3. De beste artikelen .. Tja , als ik zo kijk naar de kranten en waar ze qua regio vandaan komen dan denk dat ik hier in Oost Groningen vaak niet relevante artikelen krijg voorgeschoteld . Pass dus

  4. 5,95€ koekoek p.m.

  5. Lekker handige naam. Ik heb al 2 andere Papers geïnstalleerd. (Facebook en 53)

  6. Ik ben wel benieuwd eigenlijk.

  7. Mijn inziens jammer genoeg kansloze missie. Hedendaagse jeugd (= de toekomst) leeft in wereld waarin “nieuws” gratis is. Betalen voor nieuwsartikelen?: zo 90-tiger jaren!
    Ik doe dat wel, maar ben in ogen van mn kinderen dan ook een echte loser 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.