Panoclip Tiny Planet-effect

Met Panoclip maak je grappige 360 graden-foto’s

Panoclip is een iPhone-accessoire waarmee je het effect van een piepkleine planeet (tiny planet) krijgt. De lens kijkt 360 graden rondom.

Panoclip is een geinig camera-accessoire voor je iPhone, waarmee je 360 graden-foto’s kunt maken. Je bevestigt het bovenop de iPhone en kunt meteen aan de slag gaan met het maken van de ronde foto’s, die de indruk wekken alsof je op een kleine planeet staat. Het accessoire kost $50 en dat is goedkoper dan traditionele 360 graden-camera’s die nogal prijzig kunnen zijn.

Panoclip voor iPhone

Er zitten groothoeklenzen aan de voor- en achterkant van de Panoclip, die een verlengstuk worden van de camera’s van je iPhone. Je zet het accessoire als een soort hoedje op de iPhone, zodat de lenzen over de bestaande camera’s heen vallen. Zodra je een foto hebt gemaakt voegt de bijbehorende app ze samen tot een panorama of tiny placet-plaatje.

Panoclip op iPhone

Je kunt het eindresultaat meteen op Instagram, Snapchat, Twitter, Facebook of een ander social media-platform zetten.

Panoclip voor iPhone

Er zit ook een Spin View-modus op, waarmee je korte videoclips kunt maken van je 360 graden-beelden. Zo kun je een bepaalde scene van alle kanten laten zien. Wist je bijvoorbeeld dat de piramides van Giza helemaal niet op zo’n afgelegen plek in de woestijn liggen als je altijd op foto’s ziet? Met je Panoclip kun je laten zien dat de piramides een Pizza Hut als buurman hebben.

Panoclip voor 360 graden foto's

Er zit ook een SkyWarp-functie op om de lucht op foto’s te veranderen in een bewegend wolkenlandschap, met bijpassende muziek. Daarnaast zitten er allerlei kleurenfilters bij.

Panoclip Tiny Planet-effect

De Panoclip is geschikt voor alle iPhones vanaf de iPhone 6, ook de Plus-modellen en de X. Een Android-versie is nog in de maak. Meer info is te vinden op de website van Panoclip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2018, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, fotografie
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.