OviStand Rise voor MacBook.

Met de opvouwbare OviStand Rise plaats je je MacBook op een voetstuk

De OviStand Rise van Nederlandse bodem is een toekomstige standaard voor de MacBook die je makkelijk mee kan nemen. De standaard is opvouwbaar, dus stop je makkelijk in je tas.

Twee jaar geleden kon je op iCulture al lezen over de OviStand, een lichtgewicht standaard voor je MacBook of iPad van Nederlandse makelij. De makers zijn nu terug met een nieuwe variant die van pas komt als je je MacBook wat hoger wil plaatsen.

OviStand Rise: nieuwe hoge opvouwbare standaard voor je MacBook

De eerste OviStand is twee jaar geleden met succes gefinancieerd via Kickstarter en nu zoeken de makers opnieuw naar geïnteresseerden via de crowdfundingsite. De OviStand Rise plaatst je MacBook zo’n 18,5cm hoger dan wanneer je hem gewoon op tafel zet. Dit zorgt ervoor dat je scherm op ooghoogte komt te staan, wat beter is voor je werkhouding. Als je vaak onderweg bent en op verschillende plekken werkt, komt deze standaard goed van pas.

De standaard is namelijk net als het origineel opvouwbaar. Dat betekent dat je hem tot een plat pakketje kan invouwen en met je mee kan nemen in het meegeleverde zakje. De OviStand Rise is gemaakt van geborsteld aluminium en past volgens de makers mooi bij het design van de MacBook. De standaard is gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.

OviStand Rise zakje.

De OviStand Rise kan een gewicht dragen tot 30 kilo, dus elke MacBook is geschikt. Gebruik je liever een iPad, dan kan dat natuurlijk ook. De standaard heeft aan de onderkant ook rubberen voetjes, zodat de standaard niet zo makkelijk wegglijdt. Je kan het project van de makers nu steunen via Kickstarter. Voor een bedrag van €28 krijg je al zo’n verhoogde standaard, die volgens de planning in augustus 2019 verstuurd wordt. De makers beloven dat je de standaard hoe dan ook ontvangt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2019, 13:58
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.