Reacties voor: Ouderen wonen langer zelfstandig dankzij iPad

In Den Helder krijgen 25 ouderen een iPad, zodat ze langer zelfstandig kunnen wonen en leven. De iPads zijn een initiatief van ouderenorganisatie Unie KBO en zijn voorzien van allerlei handige apps.
Lees het complete artikel → Ouderen wonen langer zelfstandig dankzij iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Wat een onzin als ouderen hulpbehoevend zijn werkt een iPad niet daar zijn die mensen gewoon te oud voor bovendien kosten deze projecten klauwen vol met geld

  2. Haha alsof een bejaarde zonder elektronisch apparaat nog geïnteresseerd is in dit soort grapjes

  3. @Barend: als je hulpbehoevend bent kun je immers niks meer!!!?

    Jij hebt geen hulp nodig en je kunt daarom alles.

  4. Bestaan er ook dergelijke projecten voor hulpbehoevende kinderen / jongeren ? Het lijkt me best leuk om daar vrijwilliger voor te zijn 🙂

  5. Wel goed dat de vrouw op de foto een iPad 1 heeft, waar geen FaceTime op zit 😛

  6. Prachtig project en zo zie je maar weer het bewijs dat Apple met iOS een perfect product heeft gemaakt waar peuters en ouderen goed mee overweg kunnen. Fantastich!

  7. Lachertje..en weer het zoveelste weg gegooid geld. Veel ouderen zijn digibeet, en als ze dat niet zijn dan hebben ze natuurlijk al lang een IPad. Zoals ik..75 jaar. Heel blij met de iPad. Maar mag het weer niks kosten? Iedereen van die groep gratis een oud ding? En dan die bevoogding..ze moeten hier en daar naar kijken. Verschrikkelijk.

  8. Er zijn ook al opties waarmee je je iDevice kan aansturen met de joystick van je rolstoel. Voor diegene die niet in staat om bijvoorbeeld hun handen te gebruiken door een hoge dwarsleasie. Dit kan door middel van het plaatsen van een iPortal op bijvoorbeeld je Puma 40.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.