Originele iPhone vs iPhone 11 Pro.

Reacties voor: Wat maakte de allereerste iPhone zo revolutionair?

De iPhone bestaat 15 jaar
Het is 15 jaar geleden dat de eerste iPhone verscheen. Deze originele iPhone brak met tradities van de toenmalige telefoonfabrikanten. Wat maakte de iPhone anders dan alle andere iPhones uit die tijd?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Het allerbelangrijkste was het grote touchscreen. Ik had in die tijd een Samsung I780. Wat een ellende telefoon was dat. De internet ervaring was dramatisch en Samsung had continue de belofte dat de volgende software patch alle problemen op zou lossen. Het gebeurde nooit. Op een gegeven moment had ik iPod Touch aan de telefoon hangen en liet de telefoon maar gewoon in de broekzak.

    Op dat moment deed Apple de aankondiging dat de iPhone er aan kwam. Ik was dolblij. De vreugde was van korte duur want we moesten nog tot de 3G wachten totdat ie hier in Nederland uit kwam. Uiteindelijk ben ik nog naar Antwerpen gereden omdat ze daar unlocked iPhone’s verkochten. Andere tijden.

  2. De (ik ben even de naam kwijt) functie waarbij je de muziek app door je album hoezen kon bladeren gaf ook altijd een wow-effect als je dit aan iemand demonstreerde, en de samenwerkingsapp met Google, de Maps App van die tijd, met streetview werkte ook heerlijk simpel en prachtig.

  3. En visual voicemail zou gratis zijn , toch hebben de providers dit veranderd helaas.

  4. @M: en Vodafone heeft het nog steeds niet…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.