Reacties voor: Oral-B iO: connected tandenborstel heeft steeds minder een app nodig

Oral-B heeft de afgelopen jaren regelmatig nieuwe tandenborstels met app-bediening op de markt gebracht. Vaak ging het om kleine verbeteringen, maar met Oral-B iO wil de fabrikant nu echt een sprong maken. Wij konden de nieuwste tandenborstel alvast proberen, die in de zomer van 2020 verschijnt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Maar poetst de topmodel dan ook beter dan zijn voorgangers?

  2. Synchroniseert hij ook met Apple Health kit?
    En zijn er eigenlijk elektrische tandenborstels op de markt die dit doen?

  3. Alles maar smart of slimmer noemen…

    Vrijwel hetzelfde poetsen.

    En dat voor iedereen die geen hersens heeft en niet meer kan nadenken hoe je moet poetsen, maar wel 350,- uitgeeft voor een tandenborstel.
    En is de batterij inmiddels vervangbaar?.

    Koekkoek

  4. Laat maar, weer geen ‘gezin’ ondersteuning. 🙄

    Ik snap dat niet van fabrikanten, sterker nog ik vind het knap irritant. Des te meer reden voor mij om geen nieuwe aan te schaffen. De fabrikant welke hier het eerste over nadenkt heeft direct mijn aankoop te pakken. Je gaat tenslotte voor gemak, zeker als je ook een tech savvy partner hebt.

    Individualisme, bah…

    Verder goed en interessant review! Als het niet op dat ene na was geweest dan had ik er best interesse naar. Daarnaast wil ik ook graag kudo’s geven dat jullie aandacht geschonken hebben en het gevraagd hebben waarom je deze borstel niet eenvoudiger kunt delen met je partner. Ik zou zo graag willen dat meer reviewers hier aandacht aan zouden schenken en dit soort vragen stellen. Wellicht dat fabrikanten hier dan eindelijk eens op gaan inspelen. 😉

  5. Me tandenborstel van 1€ doet het best nog goed, snap al dit tech gedoe niet.

  6. Ik heb ook zo oral b dingen met app al jaren, heb 2 keer bekeken toen app enzo eraf gegooid.
    Hij poetst prima misschien nu wel eens toe aan andere, batterij wordt wel slechter maar ga er echt geen 350 euro aan uitgeven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.