Reacties voor: Oral-B iO: slimme tandenborstel nu in de winkel

Hoeveel mag een tandenborstel kosten? Als het aan Oral-B ligt mag een echt slimme tandenborstel best een beetje meer kosten. De Oral-B iO ligt nu in de winkel.
Lees het complete artikel → Oral-B iO: slimme tandenborstel nu in de winkel

Reacties: 11 reacties

  1. Ik heb het apparaat ook in huis, het ding poetst echt beter als mijn vorige model. Gelukkig kost het apparaat mijn niets.😀

  2. Poets ook gelijk je bankrekening schoon 😱

  3. Origineel geplaatst door @rno
    Poets ook gelijk je bankrekening schoon 😱

    Precies

  4. Ik had 1 van 1ste pro versies met app ondersteuning, in de tussen ingeruild voor andere omdat batterij versleten was na zoveel jaar.

    Heb app wel gesteld 1 of 2 keer gebruikt, daarna weer verwijderd.
    Gebruik voor geen meter ga er niet beter van poetsen, enige wat handig vind is tril melding na 30 seconden.
    Maar goed dit zit in elke oral b tandenborstel wel tegenwoordig dan wissel ik altijd weer van kant.

  5. €400 uitgeven om op een app te kijken of je je tanden goed hebt gepoetst? Serieus?

  6. Een beetje meer kosten? Dit is volledig van de pot gerukt. Voor die prijs heb ik een prachtige pod pro set en houd nog geld over voor een elektrische tandenborstel van Phillips.

    Ze verdienen zich echt scheel op deze prijzen, kostprijs zal niet keer dan een 70 euro zijn, dus 5-6 ove de kop. Begrijp niet dat ic hier überhaupt aandacht aan besteed of is het een betaald verhaal?

  7. Over de app gesproken (versie 8.0.3 (2060)), is na de laatste update zo slecht geworden dat ik ‘m niet meer gebruik. Ik ben al aan het klagen bij Oral want alle voordelen uit de vorige versie zijn verdwenen.

  8. Ik raad mensen die in deze tandenborstels geïnteresseerd zijn aan om even 2 of 3 maanden te wachten met de aanschaf, dan zijn ze vaak al voor tientallen euro’s minder dan de adviesprijs te krijgen.

  9. Ik verwacht nog vele jaren met mijn huidige twee tandenborstels te kunnen doen. Tegen de tijd dat die echt op zijn zie ik wel weer verder.

  10. Voor de mensen die hun tandenborstel weg doen omdat de batterij het niet doet. YouTube is je vriend om hem te vervangen. De motor van een tandenborstel kan namelijk nog jaren langer mee dan die batterij. Ze hebben het alleen expres moeilijk gemaakt om hem te vervangen zodat je een nieuwe koopt.

  11. Ik heb de vorige versie. Heb er destijds €120 voor betaald toen deze in de aanbieding was. In mijn hoofd vond ik het de investering waard in de hoop dat de kunstmatige intelligentie echt zou helpen met het voorkomen van gaatjes en zorgen voor een beter gebit.

    Echter de AI is dusdanig slecht dat ik iedere poetsbeurt meer bezig was met het zorgen dat de app begreep welke kant ik van mijn mond aan het poetsen was, dan dat ik echt het idee had dat de borstel echt “smart” was.

    Nu gebruik ik de tandenborstel nog steeds, maar nooit meer de app. Zonde van de investering. Volgens mij heeft Oral B nog een lange weg te gaan als het om kunstmatige intelligentie gaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.