WhatsApp Telefoon spotlight

Opnieuw storing bij WhatsApp (4 april 2014)

WhatsApp heeft in korte tijd opnieuw last van een storing. Gebruikers melden dat ze geen verbinding krijgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

WhatsApp Telefoon spotlightWhatsApp heeft opnieuw te kampen met storingen. Vrijdagavond rond 23:00 uur kwamen bij ons de eerste meldingen binnen van gebruikers die geen berichten meer konden versturen. Het grootste probleem waar gebruikers mee kampen, is dat er geen verbinding kan worden gemaakt (74%).
Het is al de derde grote storing sinds WhatsApp werd overgenomen door Facebook. Op 18 maart was het voor het eerst raak, daarna volgde op 2 april een storing.


Update: De storing is voor de meeste mensen alweer opgelost.

Ook op 3 april was er korte tijd een onderbreking, maar daar hebben relatief weinig mensen iets van gemerkt. Toch blijkt uit een grafiek van Allestoringen.nl dat er de hele dag meldingen binnenkwamen van mensen met klachten, zoals je aan onderstaande grafiek kunt zien.

whatsapp-storing-3-april-2014

Volgens een storingskaart doen de problemen zich vanavond vooral voor in West- en Midden-Europa, precies het gebied waar Nederland en België in liggen:

whatsapp storingskaart

Met dank aan tipgevers Jorg, Elmar en Rolf.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:32
Onderwerpen storing, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.