iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 4 april 2014

Vandaag op iPhoneclub: we lopen eerdere WWDC-aankondigingen langs, keken welke Appril-sessies leuk zijn en meer.

wallpaper-wwdc-2014Door de jaren heen zijn de uitnodigingen voor de WWDC steeds veranderd. Ze werden kleurrijker en misschien geldt dat ook wel voor de producten die er werden aangekondigd. iCulture zocht het uit en zetten van elk jaar de uitnodiging en de aangekondigde producten naast elkaar. Ook onthulden we vandaag de nieuwe Vodafone Smart-abonnementen en bijbehorende prijzen. Verder interviewden we de stedenmanagers van Appril om te achterhalen: welke sessies zijn komende maand nou écht de moeite waard?

Nieuws

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ICS MoviePro iPad iPhone

  • De Nederlandse tram- en bustijden-app OV Delay (gratis) heeft een handige nieuwe functie na een update. Je hebt nu de mogelijkheid pushberichten te ontvangen van een lijn in de lijst met vertrekkende bussen en trams. Je drukt op notificaties en krijgt vervolgens berichten als de lijn vertraging heeft, te vroeg komt of uitvalt. De nieuwe functie is beschikbaar voor Premium-gebruikers van de app. Dat word je door een in-app aankoop van 89 cent.
  • De aardige videobewerker en montagetool MoviePro (€4,49, afgebeeld) biedt op de iPhone 5s, iPad mini retina en iPad Air nu de mogelijkheid om in een resolutie tot 2560×1920 pixels te filmen en gelijktijdig een foto te maken. In de landschapsstand kan je meerdere fragmenten in je video tegelijk selecteren en hernoemen.
  • Apple’s eigen iPhoto (€4,49) kreeg wel een heel summiere update. In de foto-organisatie applicatie kan je nu een wit randje om je foto heen doen als je die wilt bestellen. Apple rept van ‘nog veel meer verbeteringen’, maar probeer die maar eens te ontdekken in de app.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2014, 22:21
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.