Reacties voor: Apple gaat probleem met Mac-apps oplossen en belooft OS X-update

Apple heeft laten weten dat er een oplossing onderweg is voor Mac-apps die niet meer te openen zijn. Dit probleem ontstond vorige week bij enkele gebruikers. Een toekomstige OS X-update lost het cachingprobleem oplossen.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Dit roept natuurlijk allerlei vragen op:
    1. Waarom is het niet boven komen drijven in de vele bèta trajecten (developers, end users, intern) ?
    2. Test men zelf überhaupt wel eens op productionele machines, in plaats van cleanroom OSX installaties ?
    3. Als het probleem voorlopig te ondervangen is met cache cleaning, dan is een update helemaal niet nodig ?
    4. Waarom niet überhaupt bij ELKE OSX update alle sys cache weggehaald (dat had al heel veel netwerkproblemen opgelost)

    Jammer dat zoveel technische know-how zo onbenullig uitgerold wordt

  2. De laatste jaren blijkt keer op keer dat Apple erg slording begint te worden en volgens mij nog maar één ding denk en dat is Macht en Geld.

  3. ?? dubbele post ??

  4. Het mag gezegd worden dat Apple zo steeds verder achteruit gaat en geen oog heeft voor de klanten, behalve als het geld oplevert. Waarom elk jaar een nieuw OS X of iOS uitbrengen en, waarom wordt er zo slecht getest, als gebruiker heb je het gevoel zelf betatester te zijn.

    Ontwikkelingen zijn er niet echt meer, men borduurt voort op de huidige ontwikkelingen / technologieën, visie is er niet echt en er is geen innovatie meer zoals destijds (ja ik weet het maar vermeld het toch) onder aanvoering van Steve Jobs. Tim Cook brengt Apple weer terug naar af, wie wordt daar straks de reddende engel. Als er fouten zijn gemaakt bij Apple, moet men dat toegeven en gebruikers een oplossing bieden, dus niet proberen te verdoezelen. Denk bijvoorbeeld maar aan de videokaart problemen en vlekkerige retinaschermen m.b.t. de Macbook pro’s wat eerst werd ontkent door Apple, het zal wel aan de gebruiker liggen was dan snel de reactie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.