AirPods kwijt

Reacties voor: Opinie: Apple’s meldingen voor achtergelaten devices zijn onbetrouwbaar

Sinds iOS 15 geeft Apple je een melding als je spullen achterlaat. Erg handig, maar in de praktijk blijkt het nogal vaak te leiden tot onnodige paniek. Vooral bij Apple's kaartenmapje en de AirTag krijg je aan de lopende band verontrustende meldingen. Apple zou daar op meerdere punten iets aan kunnen doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Elke keer meldingen, maar als ik ze dan echt een keer kwijt ben krijg ik geen melding😒

  2. Ik krijg erg vaak melding over een achtergelaten watch wanneer ik koppel met CarPlay.

  3. Vooral irritant elke avond als ik de pasjes wallet van mijn iPhone 13 afhaal om met de magsafe lader op mijn nachtkastje op te laden. Ik wil dan eigenlijk geen melding hebben. Dit gebeurt elke avond, zou mogelijk moeten zijn dat de iPhone patronen herkent en dus niets meld.

  4. Laatst toevallig meegemaakt met mijn iPad. Deze had ik achtergelaten op de hotelkamer toen ik uiteten ging. Ik kreeg toen keurig een melding op mijn iPhone wanneer de straat uitreed. De dag erna toen ik echt naar huis reed en alle spullen weer ingepakt op de achterbank lagen, kreeg ik op precies hetzelfde plekje weer een melding op mijn iPhone dat ik mijn iPad had achtergelaten.. ik wist zelf 100% zeker dat ik deze had ingepakt maar ik begon toch aan mijzelf te twijfelen. Toch maar de auto langs de weg gezet om te kijken in mij tas. Hier zat mijn iPad gelukkig ‘gewoon’ in. Deze melding was dus onjuist. Maar wel frappant dat deze op exact hetzelfde punt dezelfde melding gaf.

  5. Krijg af ten toe een melding dat ik mijn AirPods Pro Ben vergeten terwijl ze gewoon in mijn broekzak zaten.

  6. Deze optie is ,bij mij,niet beschikbaar voor de Watch 6

    Hebben meer mensen dat?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.