Reacties voor: Opening Apple Store Brussel: iCulture is erbij! (video)

De Apple Store Brussel opent vandaag en iCulture is erbij. Er staan lange rijen, want dit is ook de eerste verkoopdag van de Apple Watch in België.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. Ziet er echt mooi uit. Dacht vandaag langs te gaan maar gelukkig dus niet gedaan :p Vanaf volgende week zit ik elke weekdag in de buurt dus ga dan gewoon rustig eens kijken

  2. Hebben ze iets aan de akoestiek gedaan? Ik vind het altijd erg rumoerig in een Apple Store en die glazen gevel en grote oppervlakten beton zullen daar wel een schepje bovenop doen denk ik.

  3. Origineel geplaatst door Corryworst
    Hebben ze iets aan de akoestiek gedaan? Ik vind het altijd erg rumoerig in een Apple Store en die glazen gevel en grote oppervlakten beton zullen daar wel een schepje bovenop doen denk ik.

    Ik denk dat die bomen daar met name voor bedoeld zijn.

  4. Wanneer wordt de Apple Watch dan wel verkocht? Ze zeggen hier dat er alleen demonstraties zijn. Wil dit zeggen dat er alleen gepast kan worden of dat er ook al besteld kan worden?

  5. Best wel belachelijk dat ze een nieuwe winkel open doen terwijl iedereen wacht om iets nieuws te kopen want het is nog niet in Belgie beschikbaar. Dat valt tegen!

  6. Lang aan het twijfelen geweest om vandaag te gaan, maar het zal dan toch voor volgende week zijn. Een gemiste kans om de Apple Watch niet te lanceren, terwijl dit wel te lezen was op diverse mediakanalen.

  7. “Waarom die drukte, vraag je je misschien af? Simpel: dit is de eerste dag waarop de Apple Watch in België te zien is. Kopen kan helaas niet. ”

    “De Belgen hebben in ieder geval één goede reden om al vroegtijdig in de rij te gaan staan: vanaf vandaag is de Apple Watch in België te koop en een van de snelste manieren om eentje te machtigen is om in de rij te gaan staan bij de Apple Store. ”

    Zijn ze nou wel of niet te koop ?

    • @Gilbert: In tegenstelling tot onze eerdere mededeling is de Apple Watch vandaag helaas *niet* te koop in de Apple Store Brussel. Er is een bordje bij geplaatst met “Enkel voor demonstratiedoeleinden”. We hadden eerder begrepen dat ze ook vandaag verkocht zouden worden.

  8. Is watch nu wel of niet te koop vandaag in Brussel?

  9. Was de langst wachtende een Chinese jongen of een Chinees uitziende jongen?

  10. Origineel geplaatst door Gilbert
    “Waarom die drukte, vraag je je misschien af? Simpel: dit is de eerste dag waarop de Apple Watch in België te zien is. Kopen kan helaas niet. ”

    “De Belgen hebben in ieder geval één goede reden om al vroegtijdig in de rij te gaan staan: vanaf vandaag is de Apple Watch in België te koop en een van de snelste manieren om eentje te machtigen is om in de rij te gaan staan bij de Apple Store. ”

    Zijn ze nou wel of niet te koop ?

    In de Belgische Apple store app zijn ze enkel te bekijken, de “bestel nu” knop is nog niet beschikbaar.

  11. Ik werk in Brussel. Ik ga volgende week eens tijdens mijn middagpauze langs gaan.

    Niet om iets te kopen, want ik heb al een iphone 6 Plus, een iPad air en een MacBook Pro. Maar gewoon om de sfeer eens op te snuiven.

    Ik moet zeggen: als je die Apple producten in de winkel uitgestald ziet, dan zien ze er heel lekker uit. Ook al heb je al (bv.) een iphone, die in het rek ziet er precies lekkerder uit 😄😄😄

  12. Vertrekken nu vanuit Oostende om te gaan zien, de Apple store op 5th avenue was wel een desolutie en extreem druk want iedereen liep er schouder tegen schouder en je kon amper iets bekijken.

  13. @Gonny van der Zwaag: Ik denk dat je zeker niet de enige ben. Er zullen wel veel mensen in de rij hebben gestaan voor een Apple Watch…

  14. Iemand een idee of het nu nog aanschuiven is.. Ik woundeze namiddag eens langs gaan…

  15. @Thomasl: Een individu met een Oosters, welhaast naar mandarijn tenderend, uiterlijk (die, bij gebrek aan nieuwe producten, gewoon maar aan het kamperen was)

  16. 2 uur zitten aan te schuiven om dan te horen dat de apple watch nog niet te koop is! Bah!

  17. Sta ik speciaal vroeg op, voor ‘n Apple Watch. Sta ik 2 uur in rij, zeggen ze me doodleuk dat het niet is gelukt om Apple Watches naar België te krijgen voor de opening van de winkel ….

  18. Sfeer snuiven? Welke? Lijkt wel een eetzaal op een universiteit.

    En dan die medewerkers, wee je gebeente als je niet klapt……. Exit.

    Sorry hoor, ik hou van hun producten, gebruik ze ook graag maar dit lijkt meer een cult te zijn, die Apple overigens naar min idee al lang niet meer heeft. Het wordt langzamerhand weer een gewoon product, niet voor iedereen maar dat heeft meer met de prijs te maken die je ervoor betaald.

  19. Dus we staan met zijn allen (ruim 300 man) voor de opening van een nieuwe winkel op producten te staren die (nog) niet te koop zijn? (oa de Apple Watch) geloof best dat dit een mooie winkel is maar om te gaan shoppen zonder iets te kopen, kan ik beter alle dagen met mijn vrouw meegaan. 😀

  20. @Henk: Inderdaad, maar niet alleen in Brussel. Ik vind dat elke Apple store op een eetzaal/kantine lijkt.

  21. Leuk artikel! 👍🏻

  22. Geen watch geen 6s 🙂

  23. Origineel geplaatst door Henk
    Sfeer snuiven? Welke? Lijkt wel een eetzaal op een universiteit.
    En dan die medewerkers, wee je gebeente als je niet klapt……. Exit.

    Niet waar hoor, heb niet geklapt en ben toch nog steeds binnengemogen 🙂

  24. De shop is vele malen mooier en ruimtelijker dan die op 5th avenue en het concept is uitermate geslaagd. Wel vind ik het voor de klanten jammer dat Apple geen gebruik heeft gemaakt van de gelegenheid om de Apple watch in België juist bij de opening in verkoop te brengen want het was nu juist het moment om te scoren bij de geïnteresseerde kopers. In ieder geval proficiat aan Apple voor deze super mooie store die perfect gelegen is vlakbij andere gerenommeerde merkenwinkels in een mooie buurt. Nadien nog lekker bij Marks and spencer gegeten hmmm

  25. ‘we hebben de apple watch niet in België gekregen’… Als je via NL een bestelling plaatste kwamen ze allemaal van een soort depot in Brussel…. Apple is het echt zelf allemaal aan het verkloten in mijn ogen…

  26. Origineel geplaatst door Kenneth12345
    ‘we hebben de apple watch niet in België gekregen’… Als je via NL een bestelling plaatste kwamen ze allemaal van een soort depot in Brussel…. Apple is het echt zelf allemaal aan het verkloten in mijn ogen…

    had dit eerlijk gezegd verwacht en zo aldus de watch via Frankrijk besteld en in Rijsel opgehaald

  27. Heel hartelijk bedankt voor de prachtige reportage. Kon vandaag zelf niet in Broekzele zijn. 😉

  28. Was me schrikken dat het VRT nieuws me onverwacht interviewde bij de opening. Heb net gekeken en doet toch raar je op tv te zien.

  29. @Kenneth12345: klopt, die van mij ook uit Brussel

  30. @Ed: De mijne ook, wat apple bezig is de laatste tijd. Slaat nergens op

  31. @belgiumiphone: Denk dat je stiekum alleen maar ‘n android-tje hebt 😉

  32. Origineel geplaatst door Kenneth12345: ‘we hebben de apple watch niet in België gekregen’… Als je via NL een bestelling plaatste kwamen ze allemaal van een soort depot in Brussel…. Apple is het echt zelf allemaal aan het verkloten in mijn ogen…

    Het aan het verkloten. Wat is ‘het’?

  33. En dan staan sommige te zien dat we schapen genoemd worden. 2 uur aanschuiven en dan de Watch nog niet eens kunnen kopen. Een product dat reeds in April gelanceerd werd waarvoor trouwens geen enkele speciale overeenkomst moet gesloten worden. En ze “konden het niet op tijd in België krijgen”. Wat een onzin. Goed dat ik mijn gewoon van Duitsland besteld heb. En daar staan ze dan in meterslange rijen voor in de kou. Voor iets te zien wat in de Fnac ook ligt. Maar ze hebben toch hun gratis koffie en croissant gehad. “worth it!!”

  34. Wat is er nou zo bijzonder aan een Apple store? Ik sta altijd zo weer buiten. Ik vind het maar een saaie bedoeling, hoe mooi de winkel ook is.

  35. @Dekon7: het is zeer triestig en zwak hoe Apple nu de Belgen hebben voorzien van de wach .. Ik denk dat ze zelfs al te krijgen zijn in Oostbloklanden pppffff ik heb alles van Apple maar ik begin er nu toch anders overna te denken !! Zeker aan de kwaliteit van mijn iPhone 6 plus …. Kleine Nokia Foons hebben betere geluid

  36. Het is algemeen bekend dat in restaurants en winkels in Brussel de Nederlandse taal volledig word genegeerd. Men wil gewoon geen Nederlands spreken. Laat ik hopen dat Apple zijn personeel goed geinstrueerd heeft dat wel te doen. Het is voor een Nederlander zeer onprettig als je Brussel bezoekt. Laatst in een restaurant gewoon weggelopen.

  37. Origineel geplaatst door wally
    Het is algemeen bekend dat in restaurants en winkels in Brussel de Nederlandse taal volledig word genegeerd. Men wil gewoon geen Nederlands spreken. Laat ik hopen dat Apple zijn personeel goed geinstrueerd heeft dat wel te doen. Het is voor een Nederlander zeer onprettig als je Brussel bezoekt. Laatst in een restaurant gewoon weggelopen.

    gewoon weigeren Frans te praten zoals wij doen want er is nog altijd de wet op meertaligheid die voor brussel inhoud dat klanten kunnen eisen in zowel het Nederlands, Frans of Duits te worden geholpen. Wanneer ze dit niet doen kan je daartegen klacht indienen. In ieder geval heb ik toch enkele Nederlandstalige medewerkers gesproken in de Apple store maar er waren er ook die alleen maar Frans konden en normaal gezien ben je als werkgever verplicht in Brussel meertalig personeel aan te werven want ze worden daarvoor vergoed

  38. Ff ter info..alle mederwerkers van Tommy Hilfiger en Calvin Klein kregen als cadeau een AW 42 Sport..die kan je gewoon voor minder dan 100,- + overnemen (sealed nb) als je Marktplaats goed in de gaten houd. Blinkbaar zijn er een hoop mensen die er absoluut geen interesse in hebben.
    €350 heb ik er zelf voor betaald een week geleden 🙂

  39. Ben vrijwel zeker dat Apple bewust de Apple Watch nog niet meteen zaterdag is beginnen te verkopen en niet dat ze er geen hadden binnengekregen

  40. Blijkbaar zijn Frankrijk en Duitsland voor de Belgen en Nederlanders de beste plaats om de Apple watch te kopen door het prijsvoordeel van 20 euro. Echt schandalig dat ze niet wereldwijd een vastgestelde prijs hanteren zoals bvb Swatch en fossil wel doen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.