Reacties voor: Onderzoek: iOS-gebruikers investeren meer in betaalde apps

Merendeel betaalt liever eenmalig
Uit onderzoek blijkt dat meer iOS-gebruikers betaalde apps hebben dan Android-gebruikers. Het onderzoek kijkt naar het aankoopgedrag in de App Store en Google Play Store. Er zijn veel overeenkomsten, maar ook een aantal verschillen tussen de twee digitale winkels.

Reacties: 3 reacties

  1. Ik heb geen enkele betaalde app, voor iOS had ik Windows daarvoor android , een betaalde app heb ik nog nooit gehad op geen enkel platform, ik accepteer reclame of minder functies of ik zoek een gratis alternatief.
    Kort terug is dit zelfde ook verhaal in het nieuws geweest trouwens.

  2. Inderdaad heb ik ook meer dan 5 betaalde apps in een mix van functioneel/zakelijk zoals affinity, handig zoals marine traffic en Flightradar24 met opties , en games zoals tiger woods golf. Flightradar i en ook jamie oliver zijn “vernieuwd” naar een abonnement wat ik niet genomen heb. Het enige abonnement dat ik heb is weather pro.

  3. Ik koop best veel apps, maar ik zoek alternatieven voor abonnementen. Zeker voor ‘reclame vrij’ als abonnement. Ik koop liever Infuse dan ik een abonnement neem. Tevens kun je abonnementen niet delen binnen family.
    Voor niet perse nodige apps wacht ik tot ze eens in de aanbieding zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.