Reacties voor: Onderzoek Attensity: ’87 procent van Twitteraars wil een iPad’

Het Amerikaanse onderzoeksbedrijf Attensity heeft onderzoek gedaan naar de berichten die op Twitter verschenen over de iPad. Uit 50 000 verzamelde berichten is men gaan kijken wat de mening was over de iPad. Uit dit onderzoek bleek dat de overgrote meerderheid zeker van plan was de iPad te gaan kopen, 87 procent reageerde namelijk positief over de tablet.
Jeroen Reumkens - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Uitgebreid onderzoek zeg. Maar ik weet zeker dat als je de mensen een iPad een week op proef geeft, dat 90% er niet meer van af wil. Er blijft altijd een kleine groep zeuren over de dingen die er niet op zitten. Zwartkijkers heb je altijd. Als je uitgaat van de mogelijkheden kun je er niet om heen dat het een revolutionair product is die een ieder (digitaal) persoon heel veel te bieden heeft.

  2. Vertekend beeld. Mensen die een iPad willen zullen hier op twitter ook sneller over praten dan de mensen die er geen willen. Percentage van de mensen die erover praten nemen afbeelden als percentage van de hele populatie geeft dus vertekend beeld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.