Onze iPad is er!

Vanochtend werd onze iPad bezorgd. Snel uitpakken dus, maar daarbij komt meteen de eerste domper: de batterij van de iPad is totaal leeg.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad doosIk had er gisteren al eentje in handen gehad en ik had mezelf voorgenomen om er heel realistisch over te blijven, maar als dan de DHL-man voor de deur staat met je enige, echte, eigen iPad komen toch je ergste fanboy-gevoelens naar boven. Uitpakken, spelen! Meteen kwam daarbij ook de eerste domper: de batterij was totaal leeg.

Zoals ik eerder al vertelde hebben we de iPad met een Amerikaanse creditcard bij Apple besteld en bij MyUS laten bezorgen. De meeste mensen die op soortgelijke wijze (via een Amerikaanse postadresdienst) hun iPad hebben gekocht, zullen vandaag en morgen hun pakketjes binnenkrijgen. Het duurde wat langer dan zelf halen, maar het was wel een stuk goedkoper. De rekening van de douane komt overigens nog wel, maar als je een bedrijf hebt is dat wat minder erg omdat je de BTW kunt terugvragen.

Natuurlijk gaan we zo snel mogelijk een review van dit prachtige apparaat maken… zodra de batterij vol is. Ik ben benieuwd tegen welke problemen ik als Nederlandse gebruiker aan ga lopen: natuurlijk is de meegeleverde stroomadapter niet geschikt (Amerikaanse stekker), maar ik wil ook wel eens weten of de verhalen waar zijn dat je de App Store niet kan opstarten als je geen Amerikaans iTunes-account hebt…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2015, 14:17
Categorie Achtergrond
Onderwerpen ipad, pincode

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.