2,5-jarige bedient iPad met gemak

Op YouTube is een filmpje te vinden waarin een 2,5 jarig meisje voor het eerst een iPad in haar handen houdt. Het is verbluffend om te zien hoe het meisje direct snapt hoe het apparaat werkt.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

De lijst YouTube-filmpjes met een iPad in de hoofdrol groeit als kool. Er zijn niet alleen heel veel filmpjes waarop mensen de iPad uitpakken, maar bijvoorbeeld ook waarin hij wordt vernield of ingebouwd in een auto. Wat absoluut ook het bekijken waard is, is een filmpje waarin een 2,5 jarig meisje voor het eerst een iPad in haar handen houdt.

Er moet bij worden gezegd: het meisje heeft al eens met de iPhone van haar vader gespeeld. Desondanks is het verbluffend om te zien hoe het meisje direct snapt hoe het apparaat werkt; ze weet direct haar favoriete spelletjes te vinden. Het meisje ziet ook de beperkingen van het apparaat: “Waar is die ene waarmee je foto’s maakt?” zegt ze als scrollend door het menu.

Ook Erwin van der Zande, hoofdredacteur van Bright, ziet de mogelijkheden van de iPad als speelgoed voor kinderen. In zijn Uitpakparty leest hij zijn paar maanden oude dochter voor vanaf de iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2010, 18:38
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.