Onderdelen iPad 3 samengebracht in video

Voordat een nieuw Apple-product op de markt komt zijn er zoals gebruikelijk de ‘gelekte onderdelen’. Zo ook bij de iPad 3, waar we de afgelopen weken een paar voorbeelden van hebben zien langskomen. MIC Gadget heeft echter iets nieuws gedaan: zij kregen relatief veel onderdelen in handen en besloot ze in combinatie te laten zien […]

ipad 3 mic gadgetVoordat een nieuw Apple-product op de markt komt zijn er zoals gebruikelijk de ‘gelekte onderdelen’. Zo ook bij de iPad 3, waar we de afgelopen weken een paar voorbeelden van hebben zien langskomen. MIC Gadget heeft echter iets nieuws gedaan: zij kregen relatief veel onderdelen in handen en besloot ze in combinatie te laten zien in een video. Het gaat om de achterkant, glazen voorzijde en hoedjes van externe partijen.

Het resultaat is een iPad die er aan de buitenkant uitziet als een tablet, maar die nog geen onderdelen bevat. Uit de video blijken een paar ontdekkingen die al eerder werden gedaan, zoals een iets dikkere behuizing, een grotere cameralens en meer afgeronde hoeken. De huidige magnetische Smart Cover voor de iPad 2 blijkt overigens prima te passen.

Voor de meeste andere hoesjes (met name hardcases) geldt dat je wel een nieuw exemplaar moet kopen. Hoesjes die nu al vanuit Azië verkocht worden voor de iPad 3 blijken goed te passen. Wie niet kan wachten met kopen, kan nu alvast een hoes aanschaffen maar wij raden aan om nog even te wachten tot 7 maart totdat Apple de volgende generatie iPad officieel aankondigt. MIC Gadget meldt bovendien dat de iPad 3 zal werken met Siri, de slimme spraakassistent die momenteel alleen op de iPhone 4S werkt.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MzxxqCy7hHQ

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2012, 16:14
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.