Koopje: iPad 3 vanaf 439 euro bij Saturn

Saturn verkoopt de iPad 3 en iPad 2 met extra korting. Voor de IPad 3 betaal je 439 euro, ruim 40 euro goedkoper dan bij Apple
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipads wit zwartWinkelketen Saturn heeft momenteel een kortingsactie voor de derde generatie iPad. De nieuwe iPad is vanaf 439 euro te koop bij Saturn, terwijl je er normaal 488 euro voor betaalt. Een korting van bijna 50 euro dus. Naast het instapmodel heeft Saturn ook het topmodel in de aanbieding: daarvoor betaal je bij Saturn 779 euro, terwijl Apple dit model voor €813 in de winkels heeft liggen. Mocht je al op zoek zijn naar een mooi cadeau voor de feestdagen, dan is dit een mooie kans. Apple-dealers geven maar zelden korting op producten, zeker als het de nieuwste generatie is. De prijs geldt alleen in de online shop.

Wil je zeker zijn dat je een iPad voor de actieprijs krijgt, dan kun je online bestellen en aangeven dat je wilt afhalen bij een Saturn-vestiging. Laat je de iPad opsturen, dan komt er nog 4,90 euro bezorgkosten bij.

Je kunt kiezen uit:

Ook verkrijgbaar:

Helaas zijn dit de enige modellen die verkrijgbaar zijn. De 32GB iPad staat niet in het lijstje, alleen de goedkoopste en de duurste iPad 3 zijn met korting te krijgen.

Ook interessant: BCC.nl heeft momenteel dezelfde actie.

Tipgever: Mark

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2012, 0:54
Categorie Uncategorized
Onderwerpen ipad 2, ipad 3, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.