iPad 3 met 64GB opslag tijdelijk 499 euro bij Media Markt en Saturn

De iPad derde generatie met 64GB opslag wordt tijdelijk bij Media Markt en Saturn verkocht voor slechts 499 euro.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Media Markt iPad dagdeal

Alleen vandaag kun je bij Media Markt in de webshop een derde generatie iPad met 64GB opslag kopen voor €499. Die prijs is vergelijkbaar met wat je betaalt voor de goedkoopste vierde generatie iPad met 16GB opslag, die bij Apple nu 505 euro kost. De actie wordt bij Media Markt neergezet als een dagdeal, maar zusterbedrijf Saturn lijkt de verlaagde prijs ook in de webshop te hanteren. Daar wordt niet gezegd hoe lang de iPad derde generatie goedkoop blijft.

Het gaat bij de actie om het Wi-Fi-model van de 64GB iPad derde generatie. Deze iPad verscheen voor het eerst in het voorjaar van 2012. Apple maakte toen voor het eerst gebruik van een retinascherm in de iPad. De iPad heeft ook een A5X dual core-processor en een 5-megapixelcamera. Volgens Media Markt staat op deze modellen iOS 5.1 geïnstalleerd.

De iPad derde generatie is in steeds minder webshops verkrijgbaar sinds de introductie van de iPad vierde generatie afgelopen najaar. Van de paar webshops waar je hem nog kunt kopen zijn Saturn en Media Markt op het moment in ieder geval het goedkoopst.

Meer informatie: Media Markt / Saturn

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2013, 13:51
Categorie Round-up
Onderwerp ipad 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.