Tiltpod: iPhone-statief voor aan je sleutelbos

De Tiltpod is een heel compact statief voor je iPhone, dat aan je sleutelhanger past. Het project staat op Kickstarter en je kunt er één krijgen voor 20 dollar.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

TiltpodDoor de kwaliteit van de camera van de iPhone hebben veel mensen geen compactcamera meer nodig. En het handige is: je hebt hem altijd bij je. Wat je niet altijd bij je hebt is een statief, terwijl dat op onverwachte momenten handig kan zijn om bijvoorbeeld iets te filmen of te videobellen. De Tiltpod is een handige oplossing voor dat probleem. Het is het kleinste statief dat ik tot nu toe heb gezien: hij past aan je sleutelbos als sleutelhanger.

De Tiltpod bestaat uit een standaardje, dat volgens de makers veel grip heeft op allerlei soorten oppervlakken. Daarnaast is er een opzetstukje waar je iPhone in past en dat zich via een magneet koppelt aan het standaardje. Meer is het ook niet: simpel en klein. Naast het iPhone-opzetstukje krijg je ook opzetstukjes voor ‘gewone’ camera’s, zodat je de Tiltpod met allerlei apparaten kunt gebruiken.

De Tiltpod is nog niet in de winkel te koop. Het idee is door de makers op Kickstarter gezet, de bekende site voor crowdfunding. Geïnteresseerden kunnen een donatie van 20 dollar doen en in ruil daarvoor krijgen ze uiteindelijk een Tiltpod. De makers willen 10.000 dollar ophalen. Lukt dat niet, dan betalen de donateurs niets. Op die manier zit er uiteindelijk weinig risico aan deze manier van het kopen van een Tiltpod, ondanks het feit dat het nog afwachten is of hij echt op de markt komt.

Meer informatie: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2012, 12:44
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, fotografie, kickstarter, statief

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.