Reacties voor: ‘Office voor iPad komt op 27 maart 2014’

Office voor iPad komt waarschijnlijk op 27 maart 2014 en wordt aangekondigd door CEO Satya Nadella op een gepland persevenement.
Lees het complete artikel → ‘Office voor iPad komt op 27 maart 2014’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Wat een geld…

  2. Bij office 365 personal zal je de mogelijkheid hebben om 1 pc/mac, 1 tablet ios/android/win en 1 smartphone ios/android toe te voegen als licentie. Deze licenties kun je telkens apart opzeggen en dan toewijzen aan een apparaat.

  3. “In Nederland is dat aan het begin van de avond.”Is het mogelijk om hier 18:00 uur in het artikel te noemen? Veel mensen vinden 19:30 uur ook nog het begin van de avond. 10:00 uur daar (PST) = 18:00 hier (GMT 1)

  4. Als je een abonnement moet af sluiten kunnen ze het vergeten met hun appje. eenmalig aanschaffen is nog tot daar aan toe. We zitten in Nederland.

  5. Hoeveel zal dit kosten om op een iPad te zetten ?

  6. Gewoon te duur.
    Niet voor niets dat Apple al hun office pakketten (pages, numbers, keynote) tegenwoordig gratis levert bij een nieuw mobiel device of een mac.
    En wil je echt MS Office documenten bekijken/bewerken, neem dan QuickOffice (tegenwoordig van Google). Da’s helemaal gratis, en is voor de meeste zaken meer dan geschikt.

  7. In de praktijk zijn er veel layout fouten bij het tonen van een word document of powerpoint presentatie vanuit de standaard MS office viewers in ios.

    Krijg er dagelijks wel een paar te lezen. Excel is al helemaal een drama als er grafieken in staan. En lees meer op mijn ipad dan op mijn laptop.

    Heb al veel office apps geprobeerd op mijn ipad: quickoffice, smartoffice 2, hopto, polaris office en reader 7. Reader 7 toont alleen MS word files en doet dat best aardig. Polaris office toont de meeste powerpoint bestanden redelijk goed. De import functies in pages, keynotes en numbers werken maar matig. Layout na importeren is vaak verkeerd.

    Nu heb ik een office365 abbo, en werkt op de iphone office mobile heel goed voor het tonen van office files. Alleen wachten we al lang op een ipad versie hiervan.

    Maar wat ik bijna altijd doe, is het uploaden van de files naar onedrive (voor bedrijven) en open het daarna in online office (office webapps) en save het bestand in pdf. Dat open ik weer in de browser en daarna open ik het weer in pdfexpert of goodreader. Tot nu toe het beste resultaat, en kan ik het in pdfexpert of goodreader voorzien van opmerkingen etc. Grootste nadeel is dat dit best bewerkelijk is.

    Een office mobile is daarom zeer welkom. Dat het beperkingen heeft in editen kan ik nog best mee leven.

  8. Wij, gebruikers van WC eend, adviseren……

    Hoe voorspelbaar, een app van de grote boze concurrent van ons speeltje en het regent vernietigende commentaren. Hulde voor iCulture dat ze dit toch objectief bespreken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.