NU.nl donkere modus

NU.nl-app krijgt donkere modus

In de app van NU.nl vind je vanaf nu een donkere modus, zodat je de artikelen prettiger kunt lezen in de avonduren. Het was een van de meest gevraagde functies van gebruikers.

De app van NU.nl heeft vanaf vandaag een donkere modus. Daarmee kun je de app ook tijdens de avonduren prettiger gebruiken. De update met nachtelijk thema komt vandaag beschikbaar voor de iOS-versie en is te activeren via de instellingen. Druk rechtsonder op Rubrieken > Instellingen > Nachtmodus om de functie in te schakelen. Mocht je benieuwd zijn hoe het zit met een dark mode in onze eigen iCulture-app, dan vind je meer uitleg in het eerdere artikel over Dark Mode List.

NU.nl donkere modus inschakelen

Nachtmodus in NU.nl-app

De nachtmodus was een veelgehoorde vraag van gebruikers, aldus Jurre de Ruiter, Head of Product bij NU.nl. De komende tijd gaat de website kijken of ze de nachtmodus kunnen optimaliseren voor OLED-schermen. Ook wordt er gekeken naar een mogelijkheid om de modus automatisch in en uit te schakelen op basis van de zonsopgang en -ondergang.

NU.nl app donkere modus

Je vindt de vernieuwde versie 7.3 van de NU.nl inmiddels in de App Store. De Android-versie met duistere modus verschijnt over ongeveer een week.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2018, 13:16
Categorie Apps
Onderwerpen donkere modus, nu.nl
Software iOS

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.