Reacties voor: Volledig nieuwe NS Reisplanner Xtra-app 5.0 heeft nieuw design en meer reisopties

De NS heeft de compleet nieuwe versie NS Reisplanner Xtra 5.0 in de App Store gezet. Deze nieuwe versie heeft een nieuw design en nieuwe functies, zoals meldingen bij storingen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Nog steeds geen AppleWatch app… jammer… alternatieven als Citymaps hebben daarom nog steeds mijn voorkeur!

  2. Precies de functies treinradar en ov-chipstatus waren handige functies. In deze tijd een app (versneld) uitbrengen met verminderde functionaliteit kan eigenlijk niet meer.

  3. Werkt helaas nog niet met iOS 11. Ziet er wel doordacht uit. Vooral de GPS positie van bussen vind ik handig.

    Ik gebruik daar nu dagelijks de app OVinfo voor

  4. Ziet er op eerste gezicht mooi uit, maar graag nog de optie “toegang tot locatie bij gebruik app” erbij ivm batterij (en privacy)!

  5. Als ik dat zo lees denk ik: maar even laten voor wat-ie is en gewoon de oude versie blijven gebruiken. Ik neem tenminste aan dat dat kan?

    Ben wel benieuwd of mijn suggestie is overgenomen en dat je nu vooraf kunt instellen welke Maps hij moet gebruiken. Beetje dommig dat je telkens moest kiezen tussen Map-apps.

  6. Sta versteld van de grote hoeveelheid bugs in deze release!

    Dat de NS dit durft uit te geven…

  7. Ziet er leuk uit maar ik merk dat ik voor veel dingen meer handelingen nodig zijn dan in de oude app. Kan trouwens ook niet inloggen in Mijn NS met de nieuwe app. Wat dat betreft geen verbetering.

  8. @Silvester, @BoekMarc, @XIII: Dank voor de waarschuwing(en), wacht dus nog maar even met updaten.

    Tot voor kort accepteerde ik updates op de NS app vrijwel blindelings, jullie hebben mij behoed voor de vergissing dat nu opnieuw te doen 🤔

  9. Wat een DRAMA!!!
    Advies: NIET UPDATEN!!!

    Heb de app vast ge-update op m’n iPad (gelukkig niet op de iPhone) maar toch: SPIJT!
    In deze vorm is de app mi. een grote achteruitgang. Ik begrijp er opeens niets meer van, erg onlogisch ingedeeld, een flink aantal functies missen opeens, en… schermen zonder ‘back”- of annuleer button (WTF!!!).
    Okee extra bus info ed. maar dit is een TREIN app!, en nu helaas opeens een heel slechte.
    Kortom: dit kan alléén de NS bedenken!

  10. Heb ook spijt! Waarom releasen ze dit? Lege schermen, geen back buttons, knoppen die niet werken, sliders doen het niet. Is dit een alpha?

  11. Ook ik ben zo stom geweest om te updaten. Normaal gesproken gaat he eigenlijk altijd goed als je de NS update doet, maar deze versie is duidelijk nog niet af. 3D touch op de menubalk werkt ook niet zoals omschreven in het artikel, widget doet niets. Snel een fix zou ik zeggen.

  12. Werkelijk wat een troep! De ns app was iets dat goed werkte nu is het net als de dienstregeling. Onbetrouwbaar. Niet updaten!!!!!!!

  13. NS Reisplanner Xtra heeft zojuist een update uitgebracht voor versie 5.0, versie 5.0.1 is nu te downloaden. Waarschijnlijk uitgebracht na een stortvloed van klachten in versie 5.0.

  14. Origineel geplaatst door KvdLinde
    NS Reisplanner Xtra heeft zojuist een update uitgebracht voor versie 5.0, versie 5.0.1 is nu te downloaden. Waarschijnlijk uitgebracht na een stortvloed van klachten in versie 5.0.

    En nog steed even slecht, GRRRRR.

  15. Versie 5.0.1 is natuurlijk uitgebracht om de negatieve reacties op de laatste versie onzichtbaar te maken in de app store 😉

  16. @BoekMarc:

    Aangepast in versie 5.02! Super 🙂

  17. Helaas werkt het kopen van een e-ticket met korting ook in deze app niet!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.