the-shuttle-3

Nooit meer de Apple TV-afstandsbediening kwijt dankzij The Shuttle

Met The Shuttle raak je nooit meer de Apple TV remote kwijt. De houder van eikenhout maakt de afstandsbediening zodanig groot, dat je nooit meer misgrijpt.

the-shuttle-1The Shuttle is een houten houder, die ervoor zorgt dat de Apple TV-afstandsbediening niet meer een miezerig staafje is, maar een flink blok hout. De handgemaakte houder van eikenhout is te koop via hobbysite Etsy, maar is ook gemakkelijk zelf te maken als je handig bent.

The Shuttle kan rechtop staan, horizontaal liggen of gewoon rondslingeren op de bank. Je kunt er ook gewoon op gaan zitten, zonder dat de Apple TV-afstandsbediening kapot raakt of krom trekt. Wil je een exemplaar via Etsy bestellen, dan betaal je 59 dollar. Leuk detail: de bedenker van The Shuttle gebruikte een wc-rol als prototype. Daarna ging zijn vader met houtbewerking aan de slag om deze houten houder te maken.

Echt mooi ziet het er misschien niet uit, maar hij ligt wel comfortabel in de hand en bij het formaat is rekening gehouden met grote en kleine handen. Door z’n lompe formaat weet je zeker dat de remote niet meer tussen de kussens schiet. Laatst schreven we op iCulture over een oplader voor smartphones, die je tussen de kussens van de zitbank kunt wegstoppen. Ook al zo’n handig accessoire voor mensen die een groot deel van de avond hangend op de bank doorbrengen.

the-shuttle-2

the-shuttle-3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2015, 14:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple tv, apple tv remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.