Reacties voor: Nokia maakt Nokia Maps geschikt voor iPhone

Nokia heeft Nokia Maps omgezet naar HTML5, waardoor de website nu ook op iPhone en Android te gebruiken is. Je kunt routes plannen, je locatie delen via Facebook, Twitter en e-mail en naar nuttige plaatsen (POI's) zoeken.
Lees het complete artikel → Nokia maakt Nokia Maps geschikt voor iPhone

Reacties: 16 reacties

  1. het zou fijn zijn als je dan net zoals op een nokia de maps kan preloaden, zodat het in het buitenland geen internet vereist. Dit is waarom ik mijn trouwe nokia n78 meeneem naar vakantie volgende week 🙂

  2. Niemand wil Nokia -1

  3. als je nagaat dat dit niet eens lekker op een nokia draaien wil, kan ik me niet voorstellen dat het op de iphone als een speer draaid. kan me niet voostellen dat dit de app is die iedere iphone bezitter graag hebben wil!!

  4. Is dit een late 1april grap!!

  5. Als nokia zich bezig houd met goed smartphones maken. is die slimmer bezig.
    Die maps worden zelf op nokia toestellen niet gebruikt daarom dat ze dit doen.

  6. Origineel geplaatst door Sahbey
    Als nokia zich bezig houd met goed smartphones maken. is die slimmer bezig.Die maps worden zelf op nokia toestellen niet gebruikt daarom dat ze dit doen.

    Wat noem jij “slim”?

    Ik bedoel, dit is dus totaal niet slim, jij zou jouw producten toch ook niet publiekelijk beschikbaar maken voor de concurrent, en dan ook alleen maar voor de concurrent?

    Nu hebben ze dus één reden meer om niet voor een Nokia smartphone te kiezen.

    EDIT: Net even geprobeert en het werkt voor geen meter.
    Tenminste niet op de iPod touch.

  7. Nokia/Ovi Maps is een heel goede kaartendienst hoor. Nokia is eigenaar van Navteq. En zij leverde de kaarten voor TomTom en nu voor Navigon. Dus het is alleen maar goed dat ze dit doen hoor 😀

    Hier is BTW een erg goede review over alle navigatie apps van het moment.
    Op Hardwarewoensdag.nl: http://bit.ly/pLloHW

  8. @Rick Kerkhof: Op de iPhone 4 werkt het ook slecht

  9. Deze Nokia map geeft anders beter deze onverharde weg midden in Italië aan dan TomTom. Dus stop met zeuren en tof doen..

  10. ik wil ovimaps in 3D!!!! 😐 zoals op de mac wel kan

  11. Wat een kortzichtige reacties hierboven weer alleen omdat de na Nokia wprdt genoemd wordt ervan uitgegaan dat het niets is. De telefoons zijn wellicht de laatste tijd niet van de gewenste kwaliteit maar de kaarten, zoals rick ook al aangeeft, worden gebruikt door de groten zoals tomtom en navigon en zijn van dermate kwaliteit dat ze, wanneer hier een goede app omheen komt googles kwaliteit kunnen evenaren. Deze actie vind ik persoonlijk erg slim.

  12. Origineel geplaatst door sjaak
    als je nagaat dat dit niet eens lekker op een nokia draaien wil, kan ik me niet voorstellen dat het op de iphone als een speer draaid. kan me niet voostellen dat dit de app is die iedere iphone bezitter graag hebben wil!!

    De app van nokia draait zéér vlot op een Nokia. Hou je fanboyism voor jezelf, want je maakt jezelf belachelijk.

  13. @ortwin: Man, probeer het dan zelf uit. Ik doe het nu op de computer en als je bijv. op landsniveau Utrecht in het midden van je scherm zet en langzaam het zoom-buttontje naar boven sleept om in te zoomen belandt hij opeens op wereldniveau. Ben onderhand al 4x uitgezoomd tot wereldniveau of Canada, het werkt voor geen meter. Waarom zou ik het dan op mobiel nog uitproberen?

  14. whaha werkt niet op mn iPhone 4, hij is ook nog in beta he 😉 maar alsnog, NOKIA??? waarom wil je iets van het overleden nokia op je heilige apple? we hebben maps, vind ik gwn goed hoor, voor navigatie hebben we tomtom…dus? waarom wil je nokiamaps op je engeltje?

  15. Zou dit ook te maken hebben met de Windows Phone 7 toestellen? Nokia gaat dit platform immers ook voeren. Ik meen al iets van de interface te herkennen.

  16. veel bedrijven helpen apple maar apple doet niks terug voor andere bedrijven. egoïsten dat het zijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.