Reacties voor: Nieuwe video van de iDongle (jailbreak)

De website FrenchiPhone.com heeft een nieuwe video gemaakt van de iDongle, een hulpstuk waarmee je een tethered jailbreak kunt uitvoeren.
Lees het complete artikel → Nieuwe video van de iDongle (jailbreak)

Reacties: 17 reacties

  1. Handig nu Geohot een Untethered jailbreak heeft…..

  2. De makers hiervan zullen wel niet blij zijn met geohot. Zeker niet zodra binnenkort een unthethered word gereleased 😀

  3. Dit concept is waarschijnlijk zodra er een untethered jailbreak uitkomt niet meer nodig.
    Wel handig om gewoon even snel bij de hand te hebben voor vrienden o.i.d. maar anders niet meer dus.

    Wat ze natuurlijk wel kunnen doen nu, is wachten tot er weer een device uitkomt die weer nieuwe bootrom heeft. Dan hebben ze iig de hardware al klaar.

  4. Ik snap inderdaad ook niet dat ze met deze dongle verder gaan. Natuurlijk kan het handig zijn voor in de toekomst maar met de aankomende untethered jailbreak van geohot lijkt mij deze dongle overbodig.

  5. Degene die hebben opgelet zullen niet zeuren over hoe nutteloos dit is omdat GeoHot recentelijk een untethered jailbreak heeft getoond.

    Deze iDongle geeft de gebruiker namelijk de mogelijkheid om zelf de nieuwste jailbreak-files op de dongle te zetten.
    Wanneer (‘wanneer’ en niet ‘als’) Apple een nieuwe beveiliging toepast die weer alleen tethered kan worden gejailbreaked kan deze iDongle weer gebruikt worden.

    Dikke plus dus voor deze fransozen.

  6. Ze hadden beter gewoon hun energie in een untethered jailbreak kunnen stoppen.

  7. Data monitoren en bufferen op USB stick. Met data controllers versturen naar iPhone. En Dan….. de software gebruiken van de echte wizzkid …. Geohot …. Duh 🙂

  8. Ik denk dat de idongle makers erg hopen dat de nieuwe jailbreak van geohot tethered zal zijn voor de ipad, anders hebben ze dat ding helemaal voor niks gemaakt. Ik vraag me af waarom die gast windows xp op zijn sony viao heeft staan, er kan duidelijk windows7 op. En waarom heeft hij al zijn specs op low staan, het ziet er niet mooier uit en het werkt ook niet sneller met die versie laptop. Ik hoop dat geohots jailbreak er snel is want dit intresseert me dan dus echt niet meer;)

  9. Helemaal geweldig, maar gebruikt hij nu een iPhone die al voorzien is van een jailbreak??

  10. Helder verhaal en fun, ik snap alleen de slotzin “Onderstaande video is helaas Franstalig…” niet. Is daar iets mis mee. Ondertiteling maken?

  11. wat doen die lelijke stickers toch altijd op windows notebooks???

  12. Ook ik snap het nut niet zo van deze Idongel nu geohot zijn jailbreak af heeft.

    Wie zegt dat dit werkt ook werkt met os4.0 (BV). Straks pakt Apple dit aan en is al hun werk voor niets.

  13. Ik denk niet dat geohot zijn jb erg snel uit gaat geven. Bovendien kan de software van de dongle geupdate worden, dus kan het handig zijn om mensen een jb te gwven.

  14. Had iemand al gezegd dat dit nutteloos wordt zodra geohot zijn untethered jailbreak uitbrengt?

  15. @Flex:
    had iemand al gezegd dat die uit is gebracht dan?? En straks update naar 3.2 of daarna maar 4.0. En dan is er nog geen untethered jb voor de iPhone?? Toch handig dan??

  16. Origineel geplaatst door VMC
    @Flex: had iemand al gezegd dat die uit is gebracht dan?? En straks update naar 3.2 of daarna maar 4.0. En dan is er nog geen untethered jb voor de iPhone?? Toch handig dan??

    nee want je eenmaal de bootrom kan binnendringen dan kan dat altijd, ongeacht je firmware!
    Dus dit ding is NUTTELOOSSSSSS

  17. Origineel geplaatst door VMC
    @Flex:had iemand al gezegd dat die uit is gebracht dan?? En straks update naar 3.2 of daarna maar 4.0. En dan is er nog geen untethered jb voor de iPhone?? Toch handig dan??

    zeg ik dat ie uitgebracht is? 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.