Reacties voor: Nieuwe tethering-oplossing voor iPhone: Tether 1.0 (Cydia)

Tether is een nieuwe oplossing, beschikbaar via Cydia, om je iPhone als modem voor je laptop te gebruiken. Tether werkt via Wi-Fi en kost $5.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ben tevreden met PdaNet, werkt deze app beter ?

  2. Ben ook benieuwd of deze beter werkt, pdanet geeft bij mij regelmatig de melding dat er geen wifi netwerk is gedetecteerd terwijl ik wel gewoon verbinding heb gemaakt. Appje is hierdoor zo goed als onbruikbaar voor mij.

  3. ik gebruik al heel lang PdaNet en ben er erg tevreden mee. Maar ik zou zo graag een Wi-Fi netwerk willen opzetten via mijn iPhone en dat kan niet jammer genoeg 🙁

  4. Waarom zou je voor tethering betalen?
    Met behulp van Terminal en 3proxy kan je ook 3G doorzenden naar je laptop.. Kost niets 😉
    En daarnaast zit dit ook in OS3.0, kost ook niets (voor de iPhone dan)..

    Nederlander? Mwah.. 😀

  5. Gebruik (tot 3.0 uit is) gewoon Netshare, en dat bevalt prima.

  6. @ Noah Le Roy
    dat wil ik nou ook . ik wil de verbinding van de iphone delen met een andere iphone.. tip??

  7. PdaNet met USB ipv WiFi FTW!

  8. @ jetgadget
    Ik geloof dat dat niet kan. PDAnet werkt bijvoorbeeld niet met linux omdat linux geen netwerk kan opzetten waar de iPhone in kan tappen. Dit geldt dus ook voor iPhones, die kunnen ook geen netwerk zelf kunnen opzetten. Helaas (van wat ik weet)

  9. pdanet slurpt bij mij de accu van mij iPhone leeg in ing 45min terwijl hij aan de lader ligt.. Zijn er meer mensen die er last van hebben?

    Ontopic: lijkt me het proberen waard..en is goedkoper dan pdanet.. So lets try!

  10. Origineel geplaatst door Sybo
    pdanet slurpt bij mij de accu van mij iPhone leeg in ing 45min terwijl hij aan de lader ligt.. Zijn er meer mensen die er last van hebben?Ontopic: lijkt me het proberen waard..en is goedkoper dan pdanet.. So lets try!

    Mijn opstelling:

    Ik zit in de trein.
    M’n iPhone sluit ik via USB aan op m’n laptop (Macbook Air), waardoor ie opgeladen wordt. Na ongeveer 2,5 uur is m’n laptop leeg en m’n iPhone halfleeg.

    Pdanet trekt wel flink aan je batterij, maar bij mij is ie dus zeker niet leeg na 45min, terwijl ie wordt opgeladen.

  11. Leuk Gonny, maar 2Terabyte is (nog) niet mogelijk. 🙂
    Uitgaande van een 60KB download snelheid, 24 uur per dag 1 maand lang, kom je aan maximaal 123,59GB….

  12. Hopen dat deze app wel werkt!

    Misschien dat iemand mij kan helpen. Want ik kan geen draadloze verbinding maken (ad-hoc) tussen mijn laptop en iPhone. Ik doe alles via de tutorial maar ik snap niet hoe je ze met elkaar moet verbinden… Het lukt me wel via USB, maar draadloos zou wat mooier zijn.

    Gr, Christiaan

  13. Origineel geplaatst door Sybo
    pdanet slurpt bij mij de accu van mij iPhone leeg in ing 45min terwijl hij aan de lader ligt.. Zijn er meer mensen die er last van hebben?Ontopic: lijkt me het proberen waard..en is goedkoper dan pdanet.. So lets try!

    Als je de USB-functie van PdaNet gebruikt, laad hij je iPhone niet op. Dit is een bug waar de ontwikkelaar al van op de hoogte is.

  14. PdaNet werkt hier prima hoor, bedraad laadt ie volgens mij wel hoor? Is trouwens alweer lang geleden dat ik hem heb gebruikt, maar toen werkte het volgens mij wel 🙂

  15. Bij mij werkt het ook pdaNet en hij laat ook op via usb,ben er zeer tevreden mee.

  16. Ik krijg het ook niet werkend. Kan het netwerk aanmaken, zowel op de iphone als de MBP, hij connect, maar ik kan niet browsen… Iemand tips.. van de handleiding word ik niet veel wijzer 🙁
    Geld trouwens ook voor PdaNet. Het enige wat werkte was iPhoneModem, wat na betaling ook gestopt is met werken…

  17. deze is toch juist om je draadloze internet verbinding van je iphone te delen met je laptop of moet het ook via een WIFI?

    Is het de vervanger van PDANET of Netshare

  18. Ik lees dat meer mensen hier de app niet aan gang krijgen. Ik ook niet. Netwerk is aangemaakt volgens handleiding. Ik krijg een ip op mijn iphone maar na het starten van tether kan ik niet browsen en staat connections in tether nog steeds op 0…

    Iemand enig idee hoe dit te fixen?

    tnx
    Marco

  19. Ik heb met deze app hetzelfde probleem als Liese Birdie met PDAnet heeft, Ik wil ‘t gebruiken op mijn Aspire One (Linux) maar geen idee hoe ik die een WiFi netwerk op kan laten zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.